Libnet.ro
UNICEF

20:30

SUA, de la Trump la Biden. Interviu cu analistul de politica externa H.D. Hartmann

Adevărul Adevărul,
SUA, de la Trump la Biden. Interviu cu analistul de politica externa H.D. Hartmann

Presedintele SUA, Joe Biden va trata criza pandemica si mai ales consecintele sale la nivel economic, social, politic si de autoritate internationala cu instrumentele necesare abordarii intelectuale a unui razboi, mi-a declarat intr-un interviu analistul de politica externa H. Hartmann, Content Director DefenseRomania. ro. continuă pe Adevărul

SUA: Jill Biden va juca un rol in reunificarea familiilor de migranti

Prima doamna americana Jill Biden va participa la eforturile guvernului sotului ei de a reuni familiile de migranti separati de administratia lui Donald Trump, a declarat vineri Casa Alba, potrivit AFP.

Ambasadorul George Maior: Voi lucra intens la materializarea unei vizite a presedintelui SUA, Joe Biden, in Romania

George Maior, ambasadorul Romaniei la Washington, a declarat ca va lucra intens la materializarea unei vizite a lui Joe Biden in Romania. Actualul presedinte american a mai fost in tara noastra in doua vizite.

SUA: Presedintele Biden promite sa actioneze impotriva rasismului, adopta masuri restranse

Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, a apreciat ca a venit timpul sa se actionam impotriva rasismului sistemic care, in opinia sa, corupe sufletul Americii si a semnat marti primele decrete in acest sens, insa cu o raza limitata de actiune, comenteaza AFP, preluata de Agerpres. Moartea afro-americanului George Floyd, asfixiat in mai de un politist alb, a marcat un punct de cotitura in atitudinea tarii fata de justitia rasiala, a declarat presedintele democrat intr-un discurs de la Casa Alba. Este timpul sa actionam deoarece credinta si morala impun asta, pentru ca rasismul este coroziv, distructiv si costisitor pentru Statele Unite, a adaugat el inainte de a semna, printre altele, un decret pentru a pune capat inchisorilor federale private.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.238 seconds )