Libnet.ro
UNICEF

16:30

Subventii pentru companiile din Bucuresti si Ilfov care fac angajari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Subventii pentru companiile din Bucuresti si Ilfov care fac angajari

Angajatorii care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, someri cu varsta de peste 45 de ani sau parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale, someri de lunga durata sau tineri NEETs primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, o suma in cuantum de 2. 250 lei, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni, conform unui comunicat transmis de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov AJOFM). continuă pe Ziarul Bursa

Subventii pentru companiile din Bucuresti si Ilfov care fac angajari

Angajatorii care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, someri cu varsta de peste 45 de ani sau parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale, someri de lunga durata sau tineri NEETs primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, o suma in cuantum de 2. 250 lei, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni, conform unui comunicat transmis de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov AJOFM).

Business report: Stlpii prosperitatii din Romnia: firmele care fac cei mai multi bani n fiecare judet al tarii. Majoritatea, controlate de investitori straini; Veniturile bugetare, minim istoric - sub doua treimi din media UE ca pondere n PIB; Conflict n

Fiscul cere intrarea in faliment a RAFO Onesti. Fiscul a cerut intrarea in faliment a RAFO Onesti, reintrata in insolventa in 2016 si a carei platforma industriala scoasa la licitatie. Proiectul de irigatii Siret Baragan trece din nou la Ministerul Agriculturii, care inca nu stie cum sau cu ce bani il va face. Proiectul de irigatii ceausist Siret Baragan va fi preluat.

Decizie in scandalul infectiilor: Toate maternitatile din Bucuresti vor fi inchise o luna pe an, pentru igienizare (VIDEO)

Toate maternitatile din Bucuresti vor fi inchise o luna pe an, pentru igienizare. Decizia a fost luata de Prefectura Capitalei dupa o sedinta la care au fost chemati toti sefii maternitatilor. Si asa.

Review George Butunoiu: Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucuresti o buna bucata de vreme. Apoi au mai fost niste restaurante si pizzerii dupa el, insa.

Franta, taxa pentru gigantii din domeniul digital

Ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, a declarat, astazi, ca Franta va introduce, incepand din 2019, o taxa nationala pentru gigantii din domeniul digital.

Care este starea victimelor exploziei din Bistrita. Militarul care a provocat totul a murit

Patru persoane au fost ranite in urma exploziei din Bistrita. Militarul care s-a aruncat in gol de la etajul al patrulea a murit joi dimineata la spital. La nici zece minute dupa ce a s-a aruncat de la.

Doina Gradea, directorul SRTV, in Comisia pentru cultura din Camera: Multe lucruri din scrisoarea organizatiilor sunt folclor

Doina Gradea, Presedintele-Director General al Societatii Romane de Televiziune, este audiata marti in Comisia pentru cultura din Camera, unde a afirmat ca multe lucruri din scrisoarea transmisa in urma cu.

ANOFM: Subventii pentru firmele care angajeaza someri si tineri absolventi

Firmele care angajeaza someri sau tineri absolventi vor primi o subventie de 2. 250 lei pe luna pentru fiecare persoana, timp de 12 luni, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, remis astazi redactiei noastre.

Br - EXIT. La ce ar trebui sa fie atente companiile din Romnia?

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord va parasi Uniunea Europeana sambata, 30 martie, 2019, devenind o tara terta. Pe scurt, noua relatie presupune ca principiul liberei circulatii a bunurilor, persoanelor si serviciilor nu se va mai aplica in relatiile comerciale dintre UE si Regatul Unit. Ce inseamna asta pentru companii? intarzieri, costuri suplimentare, presiune pe fluxul de numerar si necesitatea actualizarii sistemelor de gestiune.

Subiectele zilei: Acuzatii grave la Universitatea din Bucuresti, din partea unui student: Burse pentru tacere si care ar eluda contracte de munca; Politistul cultivator si traficant de canabis. Agentul-sef principal a vndut droguri unei fete chiar n masi

Parada de 1 Decembrie cu masini de gunoi si un excavator in satul buzoian Cislau. Daca in Bucuresti si Alba Iulia au defilat fortele militare, in satul buzoian Cislau parada a apartinut companiei locale de salubritate. Cum lucreaza Codul Penal romanesc in favoarea brutelor care maltrateaza femei. in Romania, Codul Penal in vigoare vine mai degraba in favoarea agresorului decat a victimei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )