Libnet.ro
UNICEF

22:30

Succesorii lui Warren Buffett au obtinut rezultate MAI BUNE decat miliardar

Antena3 Antena3,
Succesorii lui Warren Buffett au obtinut rezultate MAI BUNE decat miliardar

Doi manageri de investitii angajati de Warren Buffet, seful Berkshire Hathaway, in cadrul unui plan de succesiune la conducere companiei, au obtinut anul trecut randamente mai bune decat Buffet, care nu si-a. continuă pe Antena3

Romanca Andreea Diaconu, pe primul loc in topul celor mai bune modele din 2014

Andreea Diaconu conduce in clasamentul celor mai bune manechine de pe podiumurile internationale, in sezonul primavara/vara 2014, top realizat de postul de televiziune Fashion Tv.

Pentru cinefili! Cele mai bune drame din toate timpurile!

Grand Prix, The Shawshank Redemption, The Thomas Crown Affair si Casino sunt doar 4 din cele mai bune 50 de drame ale tuturor timpurilor, filme pe care trebuie sa le vezi macar o data-n viata!.

Topul celor mai bune aeroporturi pentru shopping

Cele mai bune cinci aeroporturi din lume in 2013 pentru shopping au fost dezvaluite de worldairportawards. com . In top se afla doua aeroporturi din Europa, unul din Orientul Mijlociu si doua din Asia. Care sunt aeroporturile unde gasim un magazin.

Cele mai bune fotografii ale anului 2013, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2013 sunt absolut uluitoare.

TOP cei mai fericiti elevi si cele mai bune scoli din lume. Pe ce loc se afla Romania

Cei mai fericiti elevi sunt elevii din Singapore. Tot acolo sunt si cele mai bune scoli. Asa arata un clasament international facut in 65 de state. La coada clasamentului, se afla elevii sud coreeni.

Cele mai bune ceaiuri pentru sanatatea ta

Am adunat in aceste pagini cele mai utilizate ceaiuri-tratament pentru hipertensiune, gripa, insomnie si probleme menstruale. Noteaza ingredientele lor si ai grija sa le ai tot timpul in casa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )