Libnet.ro
UNICEF

00:06

Success neanuntat: BMW Seria 5 F10, cel mai apreciat model premium business din lume

Adevărul Adevărul,
Success neanuntat: BMW Seria 5 F10, cel mai apreciat model premium business din lume

La lansarea lui F10, actualul BMW Seria 5, nici cele mai frumoase vise bavareze nu anticipau ca, in 6 ani, vanzarile urmau sa creasca cu peste 42%, fata de cele ale predecesorului sau, E60. in 2016, modelul a depasit insa pragul psihologic de doua milioane de unitati, fiind de sase ori consecutiv bestseller-ul clasei. Prin urmare, masina poate fi considerata, fara urme de indoiala, drept cel mai apreciat model premium business din lume. continuă pe Adevărul

HTC 10: Primele pareri despre cel mai bun smartphone facut vreodata de taiwanezi [FOTO]

HTC 10 a fost prezentat oficial intregii lumi, dupa o serie impresionanta de leak-uri. HTC 10 a trecut si prin mainile noastre, iar mai jos aveti primele noastre impresii despre cel mai bun telefon facut vreodata de taiwanezi. HTC 10 a fost lansat oficial si ar putea fi smartphone-ul pe care il astepta toata lumea [].

VIDEO+FOTO: O echipa de muncitori din Malaezia a gasit cel mai lung piton din lume

O echipa de muncitori din Malaezia a gasit un piton urias, care ar putea intra in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung sarpe prins vreodata, scrie Mashable. com.

Cel mai lung sarpe din lume a fost capturat. Cum arata pitonul de 8 metri si 250 de kilograme

Cel mai lung sarpe din lume traieste in Malaysia. Este vorba de un piton de aproape opt metri gasit pe un santier din aceasta tara de cativa muncitori. Specimenul asteapta acum in.

Bursa pentru cel mai bun violonist

Cel mai bine clasat concurent roman la Concursul International George Enescu 2016, Sectiunea Vioara, va primi o bursa de studiu de un an la celebra Barenboim Academy din Berlin, fondata de renumitul dirijor si pianist Daniel Barenboim. Bursa este acordata de trei dintre cele mai bine cotate violoniste de origine romana in plan international, Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Mariana Sirbu, si poarta numele unui important profesor si violonist roman, Stefan Gheorghiu.

Proiect de ordonanta de urgenta privind legea salarizarii: Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei. Premierul si Patriarhul vor primi indemnizatii egale

Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei, conform unui proiect de ordonanta privind legea salarizarii. 15 mii de lei va fi cel mai mare salariu din tara noastra, castigat de seful.

Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel va fi cel mai bine platit lider religios din Romania. Conform noii salarizari propuse de Guven, capul Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa primeasca de la buget o indemnizatie lunara.

Piton urias, capturat in Malaezia, probabil cel mai lung prins vreodata

Un piton urias, descoperit pe un santier din Malaezia ar putea dobora recordul pentru cel mai mare sarpe capturat vreodata, estimarile initiale aratand ca acesta masoara 8 metri, scrie The Guardian.

John Kerry este cel mai inalt oficial american din istorie care viziteaza Hiroshima, dar nu va prezenta scuze pentru bombardamentul atomic din 1945

Secretarul de stat american John Kerry, aflat in vizita in Japonia pentru a participa la reuniunea G7, nu va prezenta scuze acestei tari pentru bombardamentul atomic american din anul 1945, primul din istorie, care a lovit Hiroshima. Kerry va fi primul secretar de stat si cel mai inalt oficial american care va vizita muzeul Hiroshima Peace Memorial, luni, in marja reuniunii ministrilor de externe din G7, care are loc in Japonia, la Hiroshima, scrie The Guardian.

Profitul Prada, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Casa italiana de moda Prada SpA a raportat vineri, pentru anul fiscal incheiat in 31 ianuarie, cel mai redus profit din ultimii cinci ani, din cauza slabirii cererii din Asia.

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )