Libnet.ro
UNICEF

22:31

Coreea de Nord ameninta: SUA va suporta ,, cele mai mari suferinte si dureri din istorie

Antena3 Antena3,
Coreea de Nord ameninta: SUA va suporta ,, cele mai mari suferinte si dureri din istorie

Coreea de Nord a avertizat SUA ca le vor provoca cele mai mari suferinte si durere daca vor persista in dorinta lor ca ONU sa inaspreasca sanctiunile impotriva sa, dupa al. continuă pe Antena3

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Coreea de Nord ameninta SUA cu suferinte inimaginabile

Coreea de Nord vine luni cu un avertisment dur fata de SUA daca va continua sa persiste in dorinta lor ca ONU sa inaspreasca sanctiunile impotriva sa, dupa al saselea test nuclear,.

Andra a trait cele mai mari emotii din viata sa: Nu o sa uit niciodata. Ce i s-a intamplat cantaretei

Momente emotionante pentru Andra. Cantareata si-a dus fiul, pe David, la scoala pentru prima data. Vedeta le-a povestit admiratorilor sai cat de greu i-a fost. Prima zi de scoala nu se uit.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Apa este o componenta esentiala a supravietuirii, iar unii dintre noi alegem sa o consumam de la robinet, in timp ce altii prefera apa imbuteliata.

Presedintele Trump avertizeaza: Va fi o zi foarte trista pentru Coreea de Nord daca SUA va actiona militar

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca va fi o zi foarte trista pentru Coreea de Nord daca Statele Unite vor decide sa actioneze militar pentru a contracara amenintarile nucleare si cu rachete balistice din partea Phenianului.

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari

Georgiana Gheara, make-up artist IMA, te invata cele mai tari trucuri de machiaj pentru buze mai mari. Nu este vorba de injectii. Poti avea buze mai pline doar prin machiaj, intr-un.

Am pus mana pe predictiile specialistilor pentru cele mai tari meciuri de sambata

Specialistii din cadrul celei mai mari si mai active comunitati de pariori de la noi din tara au avut placerea de a impartasi analizele celor mai interesante doua meciuri de fotbal din acesta sambata cu cititorii nostri. Este vorba despre disputa din Premier League: Manchester City Liverpool, care incepe de la ora 14:30 si de derby-ul din Liga 1: FC Viitorul FCSB, care se joaca la Ovidiu, cu incepere de la ora 20:30.

Romanii, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume

Romanii se afla in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume, potrivit unui studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii. La nivel european, tara noastra ocupa locul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )