Libnet.ro
UNICEF

09:30

Suma pentru care una dintre celebrele masini detinute de Steve Jobs va fi scoasa la licitatie

Adevărul Adevărul,
Suma pentru care una dintre celebrele masini detinute de Steve Jobs va fi scoasa la licitatie

Pe langa faptul ca si-a pus amprenta definitiv pe industria tehnologiei, defunctul CEO al Apple, Steve Jobs, a fost si un mare pasionat de masini. Marca sa preferata era Mercedes, insa acesta a detinut si un BMW special. Modelul din urma este acum scos la licitatie. continuă pe Adevărul

Bloomberg: Cum haosul politicilor din Romania ar putea deraia una dintre cele mai incinse economii din UE

O contabila din Bucuresti spune ca de cateva saptamani nu stie ce sa spuna clientilor ei despre ultimele modificari ale sistemului fiscal, scrie Bloomberg, care face o analiza a situatiei economice din Romania. Contabila, Georgiana Oncete, afirma ca in ultimii zece ani, de cand are aceasta afacere, nu a vazut atata confuzie.

Cand lucrati cel mai bine? Cand vi se spune cum sa va faceti treaba sau atunci cand cunoasteti si acceptati motivul pentru care munciti?

Unii lideri cred ca un loc de munca bazat pe respect si libertate este un mediu de lucru mai natural decat unul bazat pe neincredere si control, asa ca au incercat sa-si organizeze companiile conform acestor credinte. Majoritatea companiilor eliberate au fost de marime mica si mijlocie si unele dintre ele au crescut extraordinar de atunci. Vezi si alte recomandari de lecturaComanda cartea online! Alte carti interesante!.

Caz socant. Motivul pentru care acest caine Chihuahua si-a mancat stapanul

Un caine din rasa Chihuahua, care cantareste doar 1,8 kilograme, a devenit celebru dupa ce stapana sa a dezvaluit un aspect macabru despre el. Cainele pe nume Rumpelstiltskin si-ar fi.

Motivul pentru care deputatul ALDE Varujan Vosganian a fost gata sa puna pariu pe bani cu un rival politic - VIDEO

Varujan Vosganian, nervos ca toti ii reproseaza atacul la gaina evazionista, a facut o propunere inedita in Parlament. ii propun domnului deputat Cupsa urmatoarea prinsoare. Pentru.

Motivul uimitor pentru care un taximetrist a fost injunghiat de un client

Un taximetrist din Timisoara a fost injunghiat de un client, in timpul noptii de sambata spre duminica, pentru o tableta, cu care agresorul a fugit. Taximetristul ranit, in.

Si-a batut sotia cu o bata plina de cuie si a scapat nepedepsit. Motivul pentru care nu va face nicio zi de inchisoare

Caz socant in Portugalia unde un judecator a decis ca un barbat care si-a batut sotia cu bestialitate sa nu faca inchisoare. Bataia a avut loc in 2015 cand sotul inselat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )