Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai lung summit UE din ultimii 20 de ani. Planul de relansare post-COVID incinge spiritele la Bruxelles. Ministru francez: miza, prezenta printre marile puteri

Adevărul Adevărul,
Cel mai lung summit UE din ultimii 20 de ani. Planul de relansare post-COVID incinge spiritele la Bruxelles. Ministru francez: miza, prezenta printre marile puteri

Batalia pentru bani din cadrul UE, disputata intre Olanda si Austria pe de o parte, Franta si Germania pe de alta parte, s-a prelungit la patru zile, cu o noua reuniune la varf organizata luni dupa-amiaza. Este vorba de cel mai lung summit din ultimii 20 de ani. continuă pe Adevărul

Ar putea fi cel mai batran peste din lume: cati ani a implinit sociabilul din specia koi

In fiecare specie de vietati, exista cazuri extraordinare cand vine vorba de durata de viata. De la oameni la pesti, poti vedea situatii in care pragul de 100 de ani este depasit cu.

VIDEO Comuna celebra din Alba, afectata de cele mai mari inundatii din ultimii 20 de ani. Cantitatea de apa a fost de aproape 50 lmp in 2 ore

Comuna Ciugud din Alba, celebra la nivel national pentru investitiile din fonduri europene si ideile smart puse in practica de administratia locala, a fost lovita duminica, 19 iulie 2020, de cele mai puternice inundatii din ultimii 20 de ani.

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

Eurostat: Peste jumatate dintre romani nu si-au permis o vacanta in 2019. Este cel mai mare procent din UE

Aproape o treime 29%) dintre cetatenii Uniunii Europene cu varste de peste 16 ani nu si-au putut permite, anul trecut, o vacanta de o saptamana, arata datele Eurostat. Cel mai mare procent se inregistreaza.

Insulte fara precedent la adresa liberalilor: Avem cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei. Comitetul ala de urgente a facut totul praf si pulbere

Social-democratul Codrin Stefanescu vine cu un atac fara precedent la adresa guvernului PNL. Acesta spuna ca Guvernul si comitetul de urgenta a facut totul praf si pulbere, iar ca economia Romaniei este in colaps. Anuntul a fost facut de social-democrat pe pagina personala de Facebook.

Codrin Stefanescu: Avem cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei. Comitetul ala de urgente a facut totul praf si pulbere

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, lanseaza un atac la adresa Cabinetului Orban, despre care sustine ca e cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei.

Record ciudat: ar putea fi cel mai mare joc din istorie. De ce se vinde pe 10 DVD-uri

In 2020, majoritatea jocurilor sunt descarcate de pe internet, legal sau nu. Daca nu ai insa o conexiune rapida la internet, unii dezvoltatorii opteaza in continuare la jocuri pe disc.

Cel mai actual joc din 2020 este despre universul post pandemie: ce scop are si de ce este gratuit

In mod traditional, jocurile noi de la diversi dezvoltatori sau publisheri erau anuntate in cadrul unor conferinte de anvergura, cu un public global. Pentru ca toate au fost anulate in 2020,.

Cel mai scump film al Netflix, confirmat: cine joaca in Gray Man si cand se lanseaza

Bugetul Netflix pentru productii originale a explodat in ultimii ani, iar trendul va continua si in anii urmatori, odata cu lansarea The Gray Man. Bugetul pentru cel mai scump film produs de.

Romania, cel mai mare pret la energie electrica din regiune

Pretul energiei electrice din Romania era duminica cel mai mare din regiune, iar importurile se ridi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )