Libnet.ro
UNICEF

23:00

De ce sunt hainele din mall-urile romanesti mai scumpe decat in Spania. Explicatia ministrului Ilan Laufer

Antena3 Antena3,
De ce sunt hainele din mall-urile romanesti mai scumpe decat in Spania. Explicatia ministrului Ilan Laufer

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a explicat motivele pentru care hainele din mall-urile romanesti sunt mai scumpe decat cele din alte tari. continuă pe Antena3

Platforma Romania 100: Guvernul intervine cu masuri fiscale letale pentru angajati si angajatori. Trecerea CAS si CASS in sarcina angajatului pot duce la un salariu net cu aproximativ 22% mai mic decat in prezent

Impozitarea excesiva a contractelor de munca cu program redus si trecerea contributiilor in seama angajatului reprezinta masuri letale pentru firme si angajati, atrage atentia Platforma Romania 100, ONG-ul lansat de fostul premier Dacian Ciolos si de cativa fosti membri ai Guvernului sau, intr-un comunicat. Masura prin care contributiile sociale CAS si CASS) vor fi trecute exclusiv in sarcina salariatului, ar putea genera situatii in care angajatii vor avea un salariu net mai mic decat in prezent cu aproximativ 22%, arata reprezentantii Platformei Romania 100.

Istoria pensiilor speciale: cum s-a ajuns ca un tanar pensionar din armata, politie sau servicii sa aiba pensia mai mare decat salariul

Guvernul Tudose vrea sa modifice modul in care sunt calculate pensiilor fostilor angajati din armata, politie si servicii secrete printr-o ordonanta de urgenta care nu a stat deloc in dezbatere publica. Ordonanta ar urma sa elimine unele prevederi care au dus la dezechilibre majore in sistemul de pensii. Iata cum s-a ajuns la actuala situatia si care sunt cele mai controversate prevederi ale actualului sistem.

Pierderile umane ale Rusiei in Siria sunt mai mari decat cele anuntate oficial

Zece militari rusi au fost ucisi in lupte in Siria de la inceputul acestui an, potrivit ultimelor date ale Ministerului Apararii de la Moscova, dar Reuters scrie ca acest bilant oficial este mult mai mic fata de cel real.

Cel putin 40 de militari si contractanti rusi au murit anul acesta in Siria - estimare Reuters. Cifra este de patru ori mai mare decat cea oficiala

Reuters a calculat ca cel putin 40 de militari rusi si angajati ai unor firme ce au contract cu arma rusa au murit anul acesta in Siria, de patru ori mai mult decat bilantul oficial de zece persoane.

Samsung a dezvaluit un televizor urias care costa mai mult decat o masina noua

Celor de la Samsung le plac ecranele uriase, fie ca vorbim de telefoane, de monitoare sau de televizoare, iar noua creatie nu se lasa mai prejos la acest capitol. Acum ceva vreme, compania a anuntat ca are in plan sa creeze un monitor de gaming urias, cu diagonala de 49 de inci, insa pana atunci, [].

Ministerul Transporturilor a inaugurat o linie feroviara in degradare, napadita de buruieni si pe care se circula mai lent decat in 1939 - Asociatia Pro Infrastructura

Linia de cale ferata Ilva Mica - Rodna Veche din judetul Bistrita-Nasaud a fost redeschisa cu mare fast de catre Ministerul Transporturilor impreuna cu un sobor de oficialitati, desi este in stare stare profunda de degradare, nereparata substantial din epoca locomotivelor cu aburi, pe care se circula cu 30-35 km/h si pe care 21 de kilometri se parcurg ca acum o suta de ani, in 49 de minute, informeaza Asociatia Pro Infrastructura. )nu este acceptabil ca terasamentul unei cai ferate sa fie napadit de buruieni, ca in secolul 21 semafoarele cu palete isi au locul la muzeu si, eventual, ca in 1939 trenurile faceau pe linia aceasta pe care dumnealui tocmai a inaugurat-o) 37 de minute, mai scrie API.

Putin, mai bogat decat Bill Gates si Jeff Bezos la un loc: Ce avere ii este atribuita presedintelui rus

Presedintele rus Vladimir Putin este considerat cel mai bogat om din lume, cu o avere ce o depaseste pe cea reunita a primilor doi ocupanti ai clasamentului Forbes, relateaza Newsweek.

Vladimir Putin, mai bogat decat Bill Gates si Jeff Bezos la un loc. Cine sustine asta si ce avere ar avea liderul de la Kremlin

Bill Browder, unul dintre fondatorii fondului de investitii Hermitage Capital Management care a fost la un moment dat cel mai mare fond strain de investitii din Rusia, sustine ca Vladimir Putin ar avea o avere de 17.

Situatie halucinanta: Un primar din Romania si-a dublat salariul si va castiga mai mult decat presedintele Iohannis

Salariile angajatilor de la Primaria Alexandria au fost marite, incepand cu 1 iulie, cea mai mare crestere fiind cea a venitului primarului, Victor Dragusin, care va primi un salariu mai mare chiar si.

Analiza: Numarul masinilor second-hand inmatriculate in primul semestru, de circa 8 ori mai mare decat al celor noi

Eliminarea timbrului de mediu a inmultit de circa 8 ori numarul masinilor second-hand inmatriculate in primele sase luni din an, raportat la numarul masinilor noi inmatriculate in aceeasi perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )