Libnet.ro
UNICEF

13:00

Superproductia The Wall, la Bucuresti, pe o scena mamut.

România Liberă România Liberă,
Superproductia The Wall, la Bucuresti, pe o scena mamut.

Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 reprezinta punerea in scena, integral, a celebrului album The Wall al trupei Pink Floyd, intregul eveniment bucurandu-se de o productie colosala, ale carei cifre depasesc cu usurinta orice alt record stabilit pana in prezent pe piata . continuă pe România Liberă

Profit sub asteptari pentru cea mai mare banca europeana

HSBC, cea mai mare banca europeana, a avut un profit net de 10,28 miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in urcare cu 10%, insa sub estimarile analistilor din cauza incetinirii dinamicii pietelor de crestere, mai ales cea chineza, scrie.

Cum arata cea mai mare piscina din lume

Cea mai mare piscina din lume se afla in Chile si are o lungime de peste un kilometru, iar functionarea sa anuala costa circa 2,3 milioane de euro.

A ramas mai putin de o luna pana la cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania: Roger Waters - The Wall

In mai putin de o luna, publicul va putea vedea in premiera cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania: Roger Waters The Wall live. Showul reprezinta punerea in scena, integral, a celebrului album The Wall al trupei Pink Floyd. Cifrele productiei colosale depasesc lejer orice alt record pe piata de concerte din Romania. Evenimentul organizat de Emagic va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Roger Waters - The Wall Live, pentru prima data in Romania. Au mai ramas trei saptamani

Pe 28 august, in piata Constitutiei, Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd pune in scena The Wall Live: cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania - asa cum il anunta organizatorii, fiind una din cele mai aclamate productii la nivel mondial.

Cea mai recenta achizitie a lui Isarescu: un apartament de 300.000 de euro

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a achizitionat anul trecut un apartament in Bucuresti, in zona Arcului de Triumf, pentru care a platit aproximativ 300. 000 de euro, se arata in declaratia de avere postata pe site-ul BNR,.

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii 7 ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii sapte ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, .

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, iar .

Maria Sharapova, cea mai bine platita sportiva din lume - Forbes

Maria Sharapova este sportiva cea mai bine platita din lume, dupa cum informeaza Forbes. Intre iunie 2012 si iunie 2013, jucatoarea de tenis din Rusia a castigat 29 de milioane de dolari doar sase milioane sunt din tenis, restul din contractele de imagine).

Mamiferele cu cea mai buna memorie. isi pot recunoaste semenii si dupa o despartire de 20 de ani

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Chicago din SUA arata ca delfinii sunt capabili sa isi recunoasca confratii chiar si dupa o despartire de 20 de ani, fiind animalele cu cea mai lunga me.

Cea mai neagra perioada din ultimii 40 de ani pentru economia Italiei: PIB-ul a scazut cu 0,2 procente

Institutul de statistica ISTAT a anuntat o contractie a PIB-ului Italiei cu 0,2% pentru cel de al doilea trimestru, al optulea consecutiv de declin, aceasta fiind cea mai indelungata recesiune a tarii incepand.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )