Libnet.ro
UNICEF

14:45

Coronavirus in Spania: Numarul persoanelor infectate se apropie tot mai mult de 2.000

B1 B1,
Coronavirus in Spania: Numarul persoanelor infectate se apropie tot mai mult de 2.000

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 1. 674 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, cu aproape 500 de noi cazuri mai mult decat luni. Comparativ cu. continuă pe B1

Coronavirus in Spania: Numarul persoanelor infectate aproape ca s-a dublat de la o zi la alta

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 1. 102 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, aproape dublu comparativ cu ziua de duminica. in plus, au fost.

Romania: masuri drastice impotriva noului coronavirus. Cum sunt afectate scoala, sportul si concertele in urmatoarea perioada

Activitatile publice sau private care implica mai mult de 1. 000 de persoane sunt interzise, a anuntat ieri secretarul de stat Raed Arafat. Duminica, autoritatile au confirmat inca doua cazuri de infectare: o femeie de 42 de ani din Capitala si una de 70 de ani din Mures, numarul persoanelor infectate ajungand la 15.

Covid-19: Italia - 36 de noi decese cauzate de coronavirus, totalul a ajuns la 233. in Maldive, primele doua cazuri de infectare

Italia a inregistrat 36 de noi deecese cauzate de coronavirus in ultimele 24 de ore, ceea ce face ca bilantul sa ajunga la 233 de morti. Numarul persoanelor infectate in Italia pana acum cu Covid-19 este 5. 883, potrivit cifrelor prezentate sambata, informeaza AFP.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

CORONAVIRUS. Persoanele in varsta, tot mai expuse la epidemie daca se decide inchiderea scolilor

Inchiderea scolilor ar putea obliga parintii sa apeleze la rudele mai in varsta pentru ingrijirea copiiilor, expunandu-i pe acestia la infectie. Se asteapta ca bunicii sa fie cei care vor prelua aceasta.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Numarul total al pacientilor din Romania a ajuns la 17

Numarul romanilor infectati cu coronavirus a ajuns la 17 dupa ce testele au confirmat aparitia a inca doua cazuri. Conform primelor informatii ar fi vorba de o femeie, de 73 de ani, din Buzau si de un barbat, de 60 de ani, din Bucuresti.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )