Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. Imagini rare cu tanara

Playtech Playtech,
Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. Imagini rare cu tanara

Iubita lui Florin Piersic Jr a furat privirile trecatorilor din Capitala, caci asa cum ar spune Raluca Badulescu fetelor de la Bravo, ai stil!, tanara a iesit propusa pe strada. imbracata intr-o rochita ce i-a lasat la vedere formele voluptoase, iubita regizorului a avut o aparitie provocatoare. Imaginile stau marturie! Cum arata iubita lui Florin . continuă pe Playtech

Cum arata nora lui Florin Piersic! Nici paparazzilor nu le-a venit a crede... (FOTO)

In aceste zile calduroase de vara, paparazzii s-au bucurat sa dea nas in nas cu Andreea Cipca, nimeni alta decat iubita lui Florin Piersic junior si potentiala nora a seniorului intr-o tinuta de.

Cine este, de fapt, asistentul medical mort de COVID-19 la mare. Florin avea doar 46 de ani

Florin Cazacu, asistentul medical in varsta de 46 de ani, de la Spitalul de Neuropshiatrie din Craiova, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut pe retelele de socializare de colegii sai de la Clinica 2 Psihiatrie a spitalului, care au dorit astfel sa traga si un semnal de alarma privind .

Cine este, de fapt, mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea arata impecabil la 53 de ani

Alex Velea se poate lauda cu o soacra cu care nu ii este rusine sa iasa in lume. Mama Antoniei este o femeie superba, chiar daca a implinit frumoasa varsta de 53 de ani. Denise Iacobescu a povestit care este secretul, cum se mentine tanara si frumoasa. Cine este mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea .

Studiu: oamenii cu aceasta grupa de sange sunt mai vulnerabili la coronavirus. Cine este aproape imun

O anumita categorie de oameni sunt mai vulnerabili sa se infecteze de coronavirus din cauza grupei lor sanguin. Cine este la polul opus -aproape imun? Oamenii cu aceasta grupa de sange sunt mai vulnerabili la coronavirus Majoritatea oamenilor se incadreaza in cele patru grupe de sange A, B, AB, 0. Tipul de sange pe .

Cantareata super celebra din Romania care nu a stiut cine este Ludovic Orban. Moment penibil in timpul unui interviu

Era doar una dintre multele fete tinere care se viseaza artiste de top in Romania, in urma cu cateva luni, dar participarea ei la Asia Express, Drumul Comorilor, alaturi de iubitul ei Speak, i-a deschis calea spre succes. Nu stia nici cine este premierul Romaniei in luna mai, dar asta nu a impiedicat-o sa devina celebra.

Cine este, de fapt, sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta

Sotia lui Marcel Pavel este Violeta. A implinit 48 de ani luna aceasta si din fotografiile de la ziua ei se poate vedea ca arata foarte bine, in pofida faptului ca este mama a trei copii. Cine este sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta Violeta, sotia celebrului cantaret Marcel Pavel pare ca .

Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a depasit in premiera nivelul de 1 milion de lei venituri incasate, in 2019, dar exista un angajat al bancii centrale care il depaseste. Acesta a incasat nu mai putin de 1,6 milioane de lei. Un angajat al BNR castiga mai multi bani decat Guvernatorul Mugur Isarescu.

Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea. Motivul pentru care cei doi nu mai locuiau impreuna

Detalii uluitoare ies la iveala despre divortul lui Alin Oprea, de la formatia Talisman. Se pare ca artistul are de ceva timp o alta relatie si s-ar fi despartit deja de Larisa, femeia care i-a daruit doi copii. Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea Alin si Larisa Oprea s-au despartit dupa 22 de ani .

Replica halucinanta. Ce spune Brigitte despre imaginile in care este batuta de Florin Pastrama

Brigitte Sfat a avut o replica halucinanta dupa ce au aparut imagini cu ea cum este batuta de Florin Pastrama. Imaginile care au avut loc intr-o incapere dintr-o shaormerie au facut inconjurul internetului. Brigitte, replica halucinanta. Ce spune despre imaginile in care este batuta de Florin Pastrama in imagini se vede cum Brigitte Sfat este .

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )