Libnet.ro
UNICEF

19:00

Surpriza uriasa pentru o chelnerita din Mamaia! Cat a primit bacsis la o nota de 69,5 lei

Antena3 Antena3,
Surpriza uriasa pentru o chelnerita din Mamaia! Cat a primit bacsis la o nota de 69,5 lei

Sezonul estival se apropie de sfirsit, iar toti romanii se inghesuie pe plajele de pe litoralul romanesc. Luna august este considerata virful sezonului estival, iar cei care muncesc pe li. continuă pe Antena3

Surpriza uriasa pentru Andra! Ce s-a intamplat in timpul concertului lui Robbie Williams

Surpriza uriasa pentru Andra, care pe 23 august, a implinit, 31 de ani. Partenerul de viata al artistei, Catalin Maruta, i-a facut cadou bilete la concertul lui Robbie Williams din Budapesta.

SURPRIZA URIASA pentru Andra de ziua ei. Ce nu face Maruta pentru ea...(VIDEO)

Andra a avut parte de o surpriza uriasa de ziua ei, pe 23 august, care si-a sarbatorit-o la un concert a lui Robbie Williams, in Budapesta. Cantaretul ei preferat i-a cantat La multi.

Recompensa uriasa pentru gasirea unui milionar disparut in urma cu doi ani la Cheia

Recompensa uriasa pentru gasirea kuweitianului disparut in urma cu doi ani la Cheia. Familia barbatului a majorat la 500. 000 de euro suma pe care vrea sa o ofere celor care pot da informatii care sa.

Spania: Doi dintre cei patru detinuti pentru atentatele din Catalonia, trimisi la inchisoare/ Imamul Abdelbaki Es Satty a fost instigatorul pentru complot

Fernando Andreu, judecatorul Tribunalului National spaniol, a trimis marti seara la inchisoare fara posibilitate de eliberare pe cautiune pe doi dintre cei patru detinuti saptamana trecuta pentru atentatele din Catalonia, nord-estul Spaniei, dupa ce i-a audiat pe parcursul intregii zile, transmite EFE. Doi dintre cei patru supravietuitori ai celulei teroriste care a comis atacurile din Catalonia, de saptamana trecuta, au spus marti, in instanta, ca imamul Abdelbaki Es Satty a fost instigatorul pentru complot, a declarat o sursa apropiata dosarului, citata de Reuters.

Presedintele Donald Trump va anunta, luni, strategia SUA pentru razboiul din Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va anunta, luni, strategia statului american pentru razboiul din Afganistan, in cadrul unui discurs televizat, a anuntat Casa Alba.

O gradina zoologica din Japonia a primit 320.000 de sugestii pentru numele unui pui de urs panda (VIDEO)

Cea mai veche gradina zoologica din Japonia a primit 320. 000 de sugestii pentru numele unui pui de urs panda gigant, nascut in iunie la Tokyo. Puiul este complet sanatos, cantareste 3. 756,4 grame si.

Instanta a decis: Cea mai MARE DESPAGUBIRE din istorie! Cat, cine si de ce?

Un juriu din Los Angeles a ordonat companiei JohnsonJohnson sa plateasca despagubiri record, de 417 milioane de dolari, unei femei aflate in spital, care ar fi facut cancer ovarian dupa ce ar fi folosit.

Zodii care se indragostesc la prima vedere. Ce nativi simt o atractie unul pentru celalalt din prima clipa

Zodii care se indragostesc la prima vedere. Dragoste la prima vedere. Ar putea sa fie doar o iluzie, insa specialistii in astrologie recunosc ca acest lucru este posibil. Si asta pentru ca unele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )