Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Donald Trump va anunta, luni, strategia SUA pentru razboiul din Afganistan

România Liberă România Liberă,
Presedintele Donald Trump va anunta, luni, strategia SUA pentru razboiul din Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va anunta, luni, strategia statului american pentru razboiul din Afganistan, in cadrul unui discurs televizat, a anuntat Casa Alba. continuă pe România Liberă

Ce suma ar putea pierde Twitter daca presedintele SUA, Donald Trump, nu ar mai posta

Reteaua de socializare Twitter ar putea pierde o capitalizare de piata de doua miliarde de dolari daca presedintele Donald Trump nu ar mai posta mesaje de pe contul sau, estimeaza James Cakmak.

Melania si Donald Trump nu participa la gala Centrului Kennedy, unde sunt premiati marii artisti. Ce motiv a invocat Casa Alba

Casa Alba a anuntat, sambata, ca presedintele Donald Trump si sotia acestuia, Melania, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, o manifestare dedicata marilor artisti, informeaza ziarul New York Times.

Ce l-a obligat pe Donald Trump sa-si concedieze consilierul. Cine sunt oamenii cu care intrase in conflict Steve Bannon

Presedintele Donald Trump i-a multumit lui Steve Bannon, imediat dupa ce a anuntat ca il demite pe acesta din functia de consilier pe probleme strategice la Casa Alba.

Donald Trump a luat o decizie privind strategia pentru Afganistan, anunta seful Pentagonului

Presedintele american Donald Trump a luat o decizie privind strategia Statelor Unite in Afganistan, dupa un proces de revizuire suficient de riguros, a declarat duminica secretarul Apararii, Jim Mattis, fara a oferi detalii despre decizie si fara a preciza cand va face Casa Alba un anunt in acest sens, relateaza Reuters.

Donald Trump isi prezinta, luni spre marti, strategia in Afganistan

Donald Trump urmeaza sa-si prezinte luni seara strategia in Afganistan, in momentul in care se pune problema nivelului trupelor americane prezente in aceasta tara de 15 ani, in cel mai indelungat razboi din istoria Statelor Unite, relateaza AFP, citata de News. ro.

Strategie americana pentru Afganistan. Ce anunta Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, urmeaza sa prezinte luni seara noua strategie americana pentru Afganistan, a anuntat Casa Alba duminica, informeaza Agerpres. ro Trump va face o declaratie la.

SUA: Steve Bannon va continua sa se bata pentru Donald Trump

Fostul consilier al Donald Trump, Steve Bannon - care a parasit Casa Alba vineri -, a afirmat ca va continua sa se bata pentru presedintele american si si-a reluat imediat functia de conducere in cadrul Breitbart News, site-ul de informatii apropiat de extrema dreapta, relateaza AFP.

DONALD TRUMP este revoltat de atacurile teroriste. ii sprijina pe cei afectati de actiunile ISIS

Presedintele american, Donald Trump este revoltat de atacurile teroriste din Spania si promite sprijinul SUA pentru Barcelona. Acesta sustine ca atacurile islamice trebuie oprite prin orice mijloace, potrivit.

SUA: Miliardarul Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

Donald Trump si-a dat afara consilierul pentru Politici strategice. Steve Bannon s-a intors la portalul de extrema dreapta Breitbart News: Presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis, vineri, pe Steve Bannon din functia de consilier prezidential pentru Politici strategice, afirma surse citate de cotidianul The New York Times. Bannon este considerat creatorul agendei nationaliste a presedintelui american Donald Trump. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )