Libnet.ro
UNICEF

08:45

SURSE B1.RO: PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

B1 B1,
SURSE B1.RO: PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, au declarat pentru B1. ro surse politice. Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, ar fi nevoie de cel putin 233 de voturi. in aceste. continuă pe B1

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

Sunt 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca pentru motiunea de cenzura au semnat pana in prezent 238 de parlamentari, dintre care 20 sunt din partea ALDE. in momentul acesta, din.

Orban anunta ca s-au strans deja peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, anunta ca a reusit sa stranga peste 233 de semnaturi din partea parlamentarilor pentru depunerea unei motiuni de cenzura, acesta fiind numarul de voturi care ar putea duce la caderea Guvernului. Orban spune ca sunt antamate discutii cu 240 de parlamentari care ar semna motiunea.

Tariceanu anunta ca pentru motiunea PNL au semnat 238 de parlamentari, din care 20 de la ALDE: Asta inseamna ca trece

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, marti, ca Opozitia are in prezent 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, dintre care 20 sunt parlamentari din ALDE. in momentul acesta, stiu ca sunt 238 de semnaturi, fata de cele 233 necesare. Din partea noastra, au fost 20 de semnaturi. ) Asta inseamna ca trece, a afirmat Calin Popescu Tariceanu.

PNL are semnaturile necesare pentru demiterea Vioricai Dancila

Surse din PNL au declarat, pentru Digi24. ro , ca a fost strans numarul de semnaturi pe care si l-au asumat liderii Opozitiei pentru depunerea motiunii de cenzura. Pana acum s-au adunat 234 de semnaturi. Motiunea de cenzura a Opozitiei a fost semnata.

Digi 24: REPORTAJ - Tragedia razboinicului Plesoianu in ultima zi de strangere de semnaturi pentru Cotroceni. Pe scut sau sub scut?

Trotuarul presarat de gropi cenusii din fata magazinului Unirea din Bucuresti arata ca un camp de lupta abandonat, pe care inca mai pot fi deslusite urmele unei batalii abia incheiate. Corturile multicolore unde, mai ieri, se strangeau semnaturi pentru candidatii la alegerile prezidentiale din 2019, zac acum abandonate. Cu doar cateva zile in urma, din aceste locuri strabateau zgomotele luptei politice pentru jiltul suprem de la Cotroceni.

Surse PNL: Motiunea de cenzura a fost semnata de peste 233 de parlamentari Cand va fi depusa la Parlament

Liberalii au strans peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura prin care vor sa darame Guvernul Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse parlamentare. Potrivit acestora cei care sustin demersul PNL sunt parlamentari ai USR, UDMR, PMP, Pro Europa, deputati si senatori neafiliati, precum si deputati ai minoritatilor.

PNL are semnaturile necesare pentru demiterea Vioricai Dancila

Surse din Partidul National Liberal au declarat pentru Digi24. ro ca a fost strans numarul de semnaturi pe care si l-au asumat liderii Opozitiei pentru depunerea motiunii de cenzura.

Pandele nu mai candideaza la alegerile prezidentiale de dragul sotiei Firea: Am strans259.950 de semnaturi, dar nu pot sa-i fac un rau lui Gabi prin deciziile mele

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, a anuntat, pe Facebook, ca a strans cele 200. 000 de semnaturi pentru alegerile prezidentiale, insa nu mai candideaza. Motivul: ar pune-o intr-o situatie intraga pe sotia sa, Gabriela Firea, care, din postura de membru PSD, e obligata sa o sustine pe Viorica Dancila. Cand am anuntat intentia de a candida, Gabi nu mai era in conducerea PSD. Fusese eliminata din CEx si BPN, explica Pandele.

Plesoianu spune ca are doar 146.000 de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Niste persoane anonime foarte dragute au vrut sa ma ajute cu zeci de mii de semnaturi produse la un minunat xerox color

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, cel care anuntase in iulie ca va candida ca independent la prezidentiale, a anuntat duminica dimineata ca a strans doar 146. 000 de semnaturi din cele 200. 000 de semnaturi necesare. Plesoianu spune ca niste anonimi binevoitori au vrut sa-l compromita cu zeci de mii de semnaturi ce l-ar fi dus peste pragul cerut la BEC, insa acestea erau produse la un minunat xerox color.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )