Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tariceanu anunta ca pentru motiunea PNL au semnat 238 de parlamentari, din care 20 de la ALDE: Asta inseamna ca trece

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu anunta ca pentru motiunea PNL au semnat 238 de parlamentari, din care 20 de la ALDE: Asta inseamna ca trece

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, marti, ca Opozitia are in prezent 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, dintre care 20 sunt parlamentari din ALDE. in momentul acesta, stiu ca sunt 238 de semnaturi, fata de cele 233 necesare. Din partea noastra, au fost 20 de semnaturi. ) Asta inseamna ca trece, a afirmat Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Hotnews

Sunt 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca pentru motiunea de cenzura au semnat pana in prezent 238 de parlamentari, dintre care 20 sunt din partea ALDE. in momentul acesta, din.

Tariceanu anunta ca ALDE va vota, la vedere, in favoarea motiunii de cenzura

ALDE a decis sa voteze motiunea de cenzura initiata de PNL, a anuntat luni, la finalul Biroul Politic Executiv, presedintele Calin Popescu Tariceanu. Acesta a precizat ca 20 de parlamentari ALDE vor semna motiunea.

SURSE B1.RO: PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, au declarat pentru B1. ro surse politice. Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, ar fi nevoie de cel putin 233 de voturi. in aceste.

Tariceanu ii arata motiunea lui Dancila. Avem 238 de parlamentari care au semnat

Presedintele ALDE sustine ca, in momentul de fata, sunt cel putin 238 de parlamentari care vor vota .

Tariceanu anunta ca ALDE voteaza motiuniunea de cenzura

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca Biroul Politic Executiv al ALDE a decis sa voteze, la vedere, in favoarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului. Acesta a precizat ca 20 de parlamentari ALDE vor semna motiunea.

Orban anunta ca s-au strans deja peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, anunta ca a reusit sa stranga peste 233 de semnaturi din partea parlamentarilor pentru depunerea unei motiuni de cenzura, acesta fiind numarul de voturi care ar putea duce la caderea Guvernului. Orban spune ca sunt antamate discutii cu 240 de parlamentari care ar semna motiunea.

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )