Libnet.ro
UNICEF

19:15

Surse. Pe cate voturi se bazeaza Ludovic Orban pentru votul de investirea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Surse. Pe cate voturi se bazeaza Ludovic Orban pentru votul de investirea Guvernului

Presedintele PNL Ludovic Orban se bazeaza pe 236 de voturi, cu trei peste cate are nevoie pentru a trece investirea Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Votul va avea loc luni, iar USR, PMP, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor au declarat ca vor sustine noul Executiv. continuă pe Adevărul

Radu Tudor: Pe ce se bazeaza Ludovic Orban?

Radu Tudor remarca, pe blog, gestul inedit al premierului desemnat Ludovic Orban de a-i insoti pe ministrii propusi la audieri, in Parlament, aratand ca, desi nu este nevoit, el se ofera sa initieze un.

Guvernul PNL si-a asigurat deja peste 233 de voturi pentru investitura. Ludovic Orban: Vrem sa convingem in continuare ca sa prevenim eventuale absente sau dezertari

Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat, a declarat, miercuri, ca are asigurate peste 233 de voturi pentru investitura Guvernului, dar chiar si asa a precizat ca negocierile vor continua pana in.

Ludovic Orban a anuntat cate voturi a strans pentru investirea Guvernului PNL

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, a declarat ca, dupa negocierile purtate in ultimele zile, a reusit sa stranga numarul suficient de voturi pentru a-si trece Guvernul. in.

A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din parlament. Votul comisiilor este consultativ asa ca Ludovic Orban a .

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria: Am incredere ca vom avea majoritate luni in plen

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din Parlament. Pentru ca votul comisiilor este consultativ,.

LUDOVIC ORBAN: PNL a sustinut intotdeauna pensiile pentru militari, chiar daca sustinem principiul contributivitatii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a subliniat, marti, ca PNL a sustinut intotdeauna pensiile de serviciu pentru cadrele militare, chiar daca se pronunta pentru principiul contributivitatii.

Marcel Ciolacu ii face propunere pentru Ludovic Orban, dupa respingerea a 3 ministri PNL in comisii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD), a declarat miercuri, ca Ludovic Orban ar trebui sa-i schimbe pe cei trei ministri respinsi in comisiile parlamentare: florin Citu, Violeta Alexandru si Io.

Zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. Ultimii opt posibil ministri, audiati in Parlament. Bogdan Aurescu, propus la Externe, aviz favorabil din partea Comisiei Speciale

Se anunta o noua zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge azi ultimii opt posibili viitori ministri. Ieri, singurul care a primit aviz negativ din partea co.

Zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge ultimii opt posibil ministri

Se anunta o noua zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge azi ultimii opt posibili viitori ministri. Ieri, singurul care a primit aviz negativ din partea co.

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )