Libnet.ro
UNICEF

17:45

Surse: CCR pregateste pentru joi revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Omul lui Tudorel Toader intocmeste deja raportul

B1 B1,
Surse: CCR pregateste pentru joi revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Omul lui Tudorel Toader intocmeste deja raportul

Conflictul constitutional dintre Guvern si Klaus Iohannis cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, se va judeca, joi, la CCR. Potrivit unor surse din justitie, ministrul Tudorel Toader. continuă pe B1

Legea offshore - amanata, probabil, pentru sesiunea parlamentara din toamna

Comisia pentru Industrii a solicitat prelungirea cu 60 de zile a termenului de depunere a raportului pentru legea offshore *Virgil Popescu, PNL: Sper ca dezbaterile acestui proiect de lege sa nu fie amanate pentru sesiunea parlamentara din toamna, pentru ca asta ar insemna inclusiv amanarea deciziilor strategice ale companiilor pentru 2019 sau poate chiar renuntarea acestora Comisia pentru Industrii si Servicii a solicitat, pe 27 aprilie 2018, Biroului permanent al Camerei Deputatilor prelungirea cu 60 de zile a termenului de depunere a raportului pentru Proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore PL-x 33/2018).

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

Fost sef CCR, erou pentru un tanar: Augustin Zegrean i-a acordat primul ajutor

La un pas de tragedie! Un tanar din Bistrita a cazut intr-o groapa adanca de 4 metri, aflata chiar in centrul orasului. Groapa respectiva a fost facuta de operatorul de apa si canalizare. Cel care a.

Vesti bune pentru toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari de venituri

Toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari ale veniturilor comparativ cu luna februarie vor primi sume compensatorii, iar in lege va fi introdus un filtru pentru a nu mai putea fi alocate.

Uber angajeaza fostul presedinte al autoritatii pentru siguranta transporturilor din SUA

Un fost presedinte al Comisiei Nationale pentru Siguranta Transporturilor NTSB) din Statele Unite ofera consultanta in domeniul sigurantei pentru Uber, in urma unui accident fatal produs in Arizona in care a fost implicat un automobil autonom al startup-ului.

7 milioane de euro, pentru reabilitarea fantanilor din centrul Capitalei

Apa Nova investeste 7 milioane de euro in realibitarea a 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea. Lucrarile se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an, existand posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )