Libnet.ro
UNICEF

23:00

Surse. Doi parlamentari din tabara lui Nicusor Dan au batut palma cu Barna. USR PLUS alege azi lista de parlamentari pentru Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Surse. Doi parlamentari din tabara lui Nicusor Dan au batut palma cu Barna. USR PLUS alege azi lista de parlamentari pentru Bucuresti

Senatorul Cristian Ghica si deputatul Cristian Seidler sunt singurii doi parlamentari din tabara nicusorista care vor prinde locuri eligibile pe lista USR PLUS, dupa ce au negociat cu Dan Barna, sustin surse politice pentru Adevarul. Delegatii USR PLUS stabilesc azi ordinea candidatilor pentru parlamentare. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, potrivit Codului administrativ, municipalitatea bucuresteana are doi viceprimari, iar PNL si USR PLUS i-au desemnat deja - Sebastian Bujduveanu si Vlad Voiculescu, si a adaugat ca isi doreste cooptarea PMP pentru o majoritate in Consiliul General, insa o a treia functie de viceprimar din partea acestui partid nu ar fi legala.

Nicusor Dan: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca, potrivit Codului administrativ, municipalitatea bucuresteana are doi viceprimari, iar PNL si USR PLUS i-au desemnat deja - Sebastian Bujduveanu si Vlad Voiculescu, si a adaugat ca isi.

NICUSOR DAN: Legea nu permite un al treilea viceprimar

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, ca legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit careia PMB are doi viceprimari. El a adaugat ca discutia despre acest subiect este inchisa, insa si-ar dori ca din majoritatea care se va crea in Consiliul General sa faca parte si PMP, nu doar PNL si USR-PLUS,potrivit News. ro.

BARNA: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna, conform news. ro.

Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna.

Nicusor Dan, despre posibilitatea unui al treilea viceprimar: Legea nu permite. Discutia este inchisa

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, ca legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit careia PMB are doi viceprimari. El a adaugat ca discutia despre acest subiect este inchisa, insa si-ar dori ca din majoritatea care se va crea in Consiliul General sa faca parte si PMP, nu doar PNL si USR-PLUS.

Nicusor Dan a spulberat misterul numelui sau. Cum il cheama, de fapt, si cine i-a ales prenumele

O persoana discreta in ceea ce priveste viata personala, Nicusor Dan a raspuns unor intrebari aparte, fiind invitatul lui Andi Moisescu, intr-un interviu de zile mari cu noul primar al Capitalei. Edilul a spulberat misterul numelui sau: cum il cheama, de fapt, si cine i-a ales celebrul prenume?! Nicusor Dan, despre prenumele sau Despre viata .

Taxa pentru centralele de apartament?! Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Nicusor Dan mentioneaza ca are centrala de apartament intrucat locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Taxa pentru centralele de apartament?! in ce priveste zvonul despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales sustine ca este absurda o astfel de politica, intrucat Primaria Capitalei nu a rezolvat inca probelma .

NICUSOR DAN: Nu se pune problema desfiintarii in acest moment a echipei feminine de la CSM Bucuresti

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a afirmat, joi, ca in acest moment nu se pune problema desfiintarii echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, care depinde de bugetul Capitalei, precizand insa ca va avea o preocupare in ceea ce priveste finantarea pe urmatorii ani, conform Agerpres.

Nicusor Dan va iesi din Asociatia Salvati Bucurestiul, care are 15 procese impotriva Primariei Capitalei

Asociatia Salvati Bucurestiul, fondata de Nicusor Dan, are 15 procese cu Primaria Capitalei. Toate se refera la legalitatea unor autorizatii. Primarul ales al Capitalei vrea sa lase deznodamantul la indemana justitiei. Nicusor Dan a declarat la Digi24 ca nu isi va schimba pozitia, chiar daca trece de cealalta parte a baricadei, prin preluarea functiei de primar al Capitalei, relateaza Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )