Libnet.ro
UNICEF

22:30

Surse: Gheorghe Dinca le-a spus astazi anchetatorilor cum si cand a omorat-o pe Luiza. Informatii infioratoare

Antena3 Antena3,
Surse: Gheorghe Dinca le-a spus astazi anchetatorilor cum si cand a omorat-o pe Luiza. Informatii infioratoare

Gheorghe Dinca le-ar fi spus astazi autoritatilor ca omorat-o pe Luiza Melencu imediat ce a rapit-o, dupa care ar fi ars-o in acelasi butoi in care a incinerat-o si pe Alexandra Macesanu, dezvaluie surse ci. continuă pe Antena3

Surse: Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Cautari metru cu metru in casa ororilor

UPDATE Barbatul suspect ca ar fi ucis doua adolescente se afla in Casa Groazei din Caracal. Acesta trebuie sa fie in incinta locuintei in momentul in care cautarile sunt in.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor cum ar fi ucis-o pe Alexandra: Am crezut ca se preface

Gheorghe Dinca le-a furnizat anchetatorilor noi informatii importante atat despre crima, cat si despre actiunile pe care le-a facut dupa ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani. Surse din ancheta.

Marturia-soc facuta de Gheorghe Dinca, anchetatorilor. Criminalul ar fi pus-o pe Alexandra intr-un butoi si i-a dat foc - SURSE

Noi declaratii explozive apar in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a explicat modul cum a reusit sa scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul intr-un.

Gheorghe Dinca, declaratii revoltatoare in fata anchetatorilor: Am crezut ca sunt prostituate

Gheorghe Dinca, presupusul criminaldin Caracal, a facut noi declaratii in fata anchetatorilor. Potrivit surselor Antena 3, Dinca ar fi spus ca tinerele sunt toate femei de moravuri usoare si le-ar fi.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor cum ar fi ars trupul fetei de 15 ani si cum ar fi ucis-o si pe Luiza - surse

Gheorghe Dinca, ucigasul din Caracal, le-a spus anchetatorilor, la audierile de sambata, ca ar fi folosit vaselina si carton bitumat pentru cresterea temperaturii in butoiul in care ar fi ars trupul fetei de 15 ani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. in ceea ce o priveste pe Luiza, barbatul sustine ca ar fi ucis-o cu o lovitura de pumn, scenariu descris si in cazul Alexandrei, si i-ar fi aruncat cadavrul in Dunare.

Informatii CUTREMURATOARE despre crima din Caracal: Gheorghe Dinca ar fi folosit un amestec de vaselina si carbid pentru a arde cadavrul Alexandrei

Ies la iveala noi informatii ingrozitoare despre felul in care Gheorghe Dinca ar fi ucis-o si incinetar-o pe Alexandra Macesanu. Potrivit unor surse, citate de G4 Media, Dinca l-ear fi spus anchetatorilor ca a .

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

Gheorghe Dinca, catre anchetatori: Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza

Criminalul Gheorghe Dinca si-a batut joc de anchetatori. Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza, asta le-ar fi spus criminalul din Caracal anchetatorilor, potrivit unor surse din ancheta,.

Gheorghe Dinca, la adresa anchetatorilor: Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza

Gheorghe Dinca a fost dus astazi de anchetatori in padurea din Caracal, aflata in apropiere de casa groazei, unde chiar el a marturisit ca a aruncat oseminte de-ale Luizei. Criminalistii au gasit.

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )