Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surse: Guvernul ar putea discuta in sedinta de marti ordonanta privind migratia primarilor

România Liberă România Liberă,
Surse: Guvernul ar putea discuta in sedinta de marti ordonanta privind migratia primarilor

Guvernul ar putea discuta in sedinta de marti ordonanta de urgenta prin care alesii locali vor avea posibilitatea, timp de doua saptamani, sa isi aleaga partidul fara sa isi mai piarda mandatul. Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca liberalii vor ataca in instanta, in contencios administrativ, ordonanta de urgenta care ar permite traseismul politic al primarilor, cu solicitarea suspendarii actului normativ si sesizarii Curtii Constitutionale. continuă pe România Liberă

Guvernul ar putea discuta miercuri OUG privind primarii si alegerea partidului

Guvernul ar putea discuta in sedinta de miercuri ordonanta de urgenta prin care alesii locali vor avea posibilitatea, timp de doua saptamani, sa isi aleaga partidul fara sa isi mai piarda mandatul.

Guvernul se pregateste sa adopte OUG privind legalizarea traseismului politic, doar pentru 2 saptamani

Guvernul ar putea discuta in sedinta de miercuri ordonanta de urgenta prin care alesii locali vor avea posibilitatea, timp de doua saptamani, sa isi aleaga partidul fara sa isi mai piarda mandatul, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Dragnea si ordonanta privind migratia politica. ACL si Iohannis, acuzati de ipocrizie

Recentele critici aduse de catre cei de la PNL si PDL, dar si de catre Klaus Iohannis privitoare la ordonanta privind migratia politica pe care vrea sa o promoveze Liviu Dragnea nu au fost trecute cu vederea de catre vicepremier. El a criticat in termeni duri iesirile avute de catre Iohannis si ACL.

Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat ieri, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica, ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

VIDEO Liviu Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat sambata, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

Vladimir Putin si Petro Porosenko ar putea avea o intrevedere marti, la summit-ul regional de la Minsk

Presedintii Rusiei si Ucrainei, Vladimir Putin si Petro Porosenko, ar putea avea o intrevedere, marti, in capitala belarusa Minsk, relateaza Itar-Tass, citat de Mediafax. Liderii celor doua tari ar putea discuta despre solutionarea conflictului ucrainean, probleme umanitare si relatii bilaterale, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov. Vladimir Putin si Petro Porosenko se vor deplasa pe 26 august la Minsk, pentru un summit regional, la care vor participa si lideri ai statelor Uniunii Europene. La reuniune vor fi prezenti si Catherine Ashton, Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, si comisarul UE al Comertului, Karel De Gucht.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )