Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse. Iohannis ii baga in sedinta pe Florin Citu si liderii coalitiei. Tema discutiilor: bugetul pe 2021

Adevărul Adevărul,
Surse. Iohannis ii baga in sedinta pe Florin Citu si liderii coalitiei. Tema discutiilor: bugetul pe 2021

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat pe liderii coalitiei de guvernare si pe premierul Florin Citu la Vila Lac pentru a discuta despre bugetul pe 2021, dupa ce intre fortele politice au existat contre privind alocarea de bani catre ministere, au precizat surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Liderii coalitiei si-au asumat un deficit bugetar de 7.16 Banii pentru autoritatile locale vin din taxe si impozite (VIDEO)

Premierul Florin Citu sustine ca liderii coalitiei de guvernare si-au asumat deficitul bugetar de 7. 16, care nu va fi depasi. Mai mult decat atat, premierul Citu a anuntat ca vor exista bani pentru plata fa.

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire cu liderii coalitiei

Presedintele Klaus Iohannis are, luni seara, o intalnire cu liderii coalitiei de guvernare, potrivit.

Klaus Iohannis, sedinta cu liderii coalitiei la Vila Lac. Presedintele i-a chemat la discutii pe premierul Florin Citu, dar si pe sefii PNL, USR-PLUS si UDMR

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat la discutii, la Vila Lac, pe liderii coalitiei de de guvernare si pe premierul Florin Citu. intalnirea urmeaza sa aiba loc la ora 18. 00, iar principalele discutii vor.

Iohannis, sedinta cu premierul si cu liderii coalitiei

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu liderii coalitiei de guvernare, luni, de la ora 18. 00, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Discutiile au loc in contextul nemultumirilor din coalitie pe tema bugetului.

Florin Citu: Raman doar sporurile legate de performanta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, luni, inainte de sedinta PNL, ca isi doreste sa ramana doar sporurile legate de performanta, mentionand ca in ultimii doi ani, cheltuielile cu salariile s-.

Ludovic Orban, despre intentia lui Florin Citu de a candida la sefia partidului: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere (VIDEO)

Liderul PNL a vorbit, sambata, dupa sedinta Biroului Politic National al partidului despre intentia premierului Florin Citu de a candida pentru o functie de conducere in cadrul formatiunii la.

FLORIN CITU: Este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii, astfel incat sporurile sa fie legate de performanta.

FLORIN CITU: Vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca vaccinarea impotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie.

FLORIN CITU: Nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale, le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza

Premierul Florin Citu a declarat ca anul acesta nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale de la bugetul de stat, avand in vedere ca autoritatilor locale le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza din taxe si impozite, adaugand ca, in plus, vor fi acoperite prin bugetul de stat 90% din indemnizatiile persoanelor cu handicap si insotitorilor acestora si 100% bursa minima pentru elevi.

FLORIN CITU: Multi oameni in spatiul public nu stiu sa citeasca un buget ori vor doar scandal

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca bugetul alocat Ministerului Sanatatii pentru acest an este mai mare ca in ultimii doi ani si a afirmat ca sunt multi oameni in spatiul public care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca doar scandal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )