Libnet.ro
UNICEF

22:45

SURSE Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu Daniel Horodniceanu, propus la sefia DIICOT/ Procurorul a dorit un selfie la finalul intrevederii, presedintele l-a refuzat

Hotnews Hotnews,
 SURSE Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu Daniel Horodniceanu, propus la sefia DIICOT/ Procurorul a dorit un selfie la finalul intrevederii, presedintele l-a refuzat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti dimineata, la palatul Cotroceni, cu procurorul iesean, Daniel Horodniceanu, propus de ministrul justitiei la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Potrivit acestora, procurorul Horodniceanu ar fi cerut la sfarsitul intalnirii sa faca un selfie cu seful statului, insa acesta l-ar fi refuzat atragandu-i atentia ca participa la o intalnire oficiala. O decizie referitoare la numirea procurorului Horodniceanu la sefia DIICOT este asteptata saptamana viitoare. UPDATE: Intrebat de HotNews. ro daca s-a intalnit marti cu presedintele Iohannis, procurorul Horodniceanu a declarat ca nu doreste sa faca nici un fel de comentarii. continuă pe Hotnews

SURSE. Klaus Iohannis s-a intalnit MARTI cu Daniel Horodniceanu, propunerea MJ pentru sefia DIICOT

Presedintele Iohannis s-a intalnit, marti dimineata, la Palatul Cotroceni, cu procurorul Daniel Horodniceanu, propunerea ministerului Justitiei pentru functia de procuror-sef la DIICOT, sustin jurnalistii de la hotnews. ro care citeaza surse judiciare.

Klaus Iohannis a studiat interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu. O decizie privind noul sef al DIICOT, anuntata saptamana viitoare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a studiat documentele cerute Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cu privire la interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu propus pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Ambasadorii propusi de Klaus Iohannis, audiati in Comisiile de politica externa din Parlament

Ambasadorii propusi de Klaus Iohannis vor fi audiati marti in Comisiile de politica externa reunite din Parlament, informeaza B1 TV. Primii care vor trebui sa raspunda intrebarilor alesilor sunt Mihnea.

Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT

Documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-sef al DIICOT, solicitate Consiliului Superior al Magistraturii de Klaus Iohannis, au ajuns la Cotroceni, au anuntat.

Klaus Iohannis despre declaratiile lui Ponta privind Codul silvic si un presupus lobby al PNL: Premierul lasa sa se inteleaga ca ar exista trafic de influenta la nivelul presedintelui, e foarte grav. Am rugat SRI sa verifice de ce informatii dispune prem

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept foarte grave afirmatiile facute miercuri seara de premierul Victor Ponta intr-o emisiune la B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn. Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea el informatii de la servicii cum ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn, si lasa sa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul presedintelui. Acest lucru este surprinzator si fals. Am verificat la nivelul Administratiei Prezidentiale, si nu a existat niciun fel de discutii, nici cu lobby-isti sau fosti colegi din PNL, a declarat Klaus Iohannis.

O noua gafa a lui Klaus Iohannis: Presedintele nu cunoaste regulamentul Consiliului Superior al Magistraturii

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, Consiliului Superior al Magistraturii stenogramele sedintei in care a fost audiat Daniel Constantin Horodniceanu pentru postul de sef al DIICOT. Seful statului a cerut.

ANALIZA De ce Codul Silvic trebuie rediscutat in Parlament si care sunt probleme acestei legi dincolo de batalia intre PSD si Klaus Iohannis

La inceputul acestei saptamani, comisiile de specialitate de la Camera Deputatilor au respins cererea facuta de presedintele Klausi Iohannis pentru reexaminarea Codului Silvic, urmand ca proiectul sa fie supus la vot in plenul Camerei, unde PSD are majoritate. Deci mai mult ca sigur nici aici nu vor fi discutii si nu se vor produce modificari. PSD motiveaza ca si-a spus parerea atunci cand a adoptat prima data in parlament legea, iar in ultimile zile toate discutiile despre paduri sunt monopolizate de certurile intre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, primit la Vatican de Papa Francisc: Seful statului i-a daruit Suveranului Pontif o gravura cu orasul Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala la Vatican. Seful statului a fost intampinat de garda elvetiana si, ulterior, primit de Sanctitatea Sa Papa Francisc. Iohannis a pregatit si.

Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

La mai putin de trei saptamani de la ultima sa vizita la Roma, presedintele Klaus Iohannis se intoarce in Italia, tara care gazduieste cea mai mare comunitate de romani, unde va fi primit la Vatican de catre Papa Francisc. Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 09. 45, inainte de plecarea in Italia, unde se va intalni si cu romanii din Milano.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )