Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban anunta cand va avea loc votul de investitura a guvernului: Sunt peste 25 de parlamentari cu care am discutat si care cred ca ar vota cabinetul (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta cand va avea loc votul de investitura a guvernului: Sunt peste 25 de parlamentari cu care am discutat si care cred ca ar vota cabinetul (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca va propune presedintilor celor doua camere ale Parlamentului ca miercurea viitoare sa aiba locul votul de investitura al noului guvern. Sunt. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta cand ar putea avea loc votul de investitura a noului cabinet: Am incredere ca vom reusi sa trecem acest guvern (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, luni, ca isi doreste ca votul de investitura a noului guvern sa aiba loc saptamana viitoare, cel mai tarziu, miercuri. intr-o declaratie de presa.

Breaking news! Se stie data la care va avea loc votul de investitura

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, miercuri, ca votul in Parla.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

Surse: Ludovic Orban ar fi strans 227 de voturi. Ar mai avea nevoie de doar sase voturi pentru investirea noului guvern

Pana acum, Ludovic Orban ar fi reusit sa adune 227 de voturi. Mai are nevoie de doar sase voturi pentru a obtine investirea Guvernului Orban. Pro Romania a anuntat ca nu va asigura cvorum la votul din.

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

Orban anunta noi discutii cu partidele pentru conturarea unei majoritati. inainte de orice decizie vom avea consultari cu societatea civila

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, a anuntat ca marti si miercuri va purta noi discutii cu liderii partidelor, pentru a putea strange majoritatea necesara in vederea sustinerii.

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Ludovic Orban face marele anunt: Ne-am inteles aproape cu toate partidele. Acest guvern va trece de votul din Parlament

Ludovic Orban sustine ca in urma negocierilor a ajuns la un acord politic cu toate formatiunile din opozitie si considera ca noul guvern va trece de votul din Parlament. Negocierile au decurs bine, ne-am.

Lovitura devastatoare pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule pentru noul guvern

Scenariu soc pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule arata ca guvernul sau nu va trece de votul Parlamentului. Liberalilor le mai lipsesc cateva voturi pentru a reusi investirea noului executiv. Totul depinde.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )