Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Ludovic Orban, o varianta a PNL pentru Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Surse: Ludovic Orban, o varianta a PNL pentru Primaria Capitalei

Ludovic Orban ar putea deveni candidatul PNL la Primaria Capitalei, numele lui figurand in lista celor testati in sondajele liberalilor in vederea alegerilor locale din 2020. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu: Marele avantaj al lui Rares Bogdan in batalia pentru Primaria Capitalei

Rares Bogdan va lua voturi si de la USR, daca va intra in batalia pentru Primaria Capitalei, in calitate de candidat al PNL, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, la Antena 3.

ALEGERI LOCALE 2020. Ludovic Orban ar putea intra in batalia pentru Primaria Capitalei, sustin surse PNL

Ludovic Orban ar putea deveni candidatul PNL la Primaria Capitalei, numele lui figurand in lista celor testati in sondajele liberalilor in vederea alegerilor locale din 2020.

USR-PLUS, planuri ambitioase pentru viitorul apropiat. Se decide candidatul pentru Primaria Capitalei

USR si PLUS cauta cea mai buna solutie pentru alegerile locale, pentru a-si creste cat mai mult sansele de a castiga Primaria Capitalei.

Orban, despre OUG pe sanatate: Am lasat libertatea pacientului sa-si aleaga unitatea spitaliceasca PSD-istii au introdus coplata, ei care acum urla si tipa (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a explicat, pentru B1 TV, ca prin mult comentata Ordonanta de Urgenta pe sanatate, pacientilor li s-a dat dreptul sa aleaga ce spital vor, fara sa fie nevoiti sa.

Ludovic Orban, ales sef de campanie al PNL la alegerile locale si parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca va conduce campania pentru alegerile locale si parlamentare din acest an. Biroul Executiv al PNL m-a votat in calitate de sef de campanie la alegerile.

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea.

LUDOVIC ORBAN: Un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare

Audierile ministrilor Cabinetului Orban ll in Parlament vor avea loc in 17, 18 si 19 februarie, iar votul in plenul Camerelor reunite este programat in 24 februarie, la ora 16:00, conform deciziei Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca este un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare, remarcand ca Birourile Permanente sunt dominate de PSD. in aces sens, liderul deputatilor PNL Florin Roman a anuntat ca PNL va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu repartizarea mandatelor in Birourile Permanente, considerand ca liberalilor li se cuvine inca un loc.

Ludovic Orban cere increderea Parlamentului cu aceeasi formula de ministri, dar anticipatele raman prima optiune: Ne gandim si la solutii pentru a contracara un boicot fatis din partea parlamentarilor PSD (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban va cere increderea Parlamentului Romaniei cu aceeasi formula guvernamentala precum cea demisa prin motiune de cenzura. Seful PNL depune lista de ministri si noul program de.

Sondajele PNL pentru alegerile locale vor fi gata pana in 20 februarie. Orban: Obiectivul pe care ni l-am stabilit pentru stabilirea candidatilor de primari este 1 martie

PNL isi stabileste candidatii pentru posturile de primar pana in 1 martie, in conditiile in care sondajele premergatoare desemnarii vor fi finalizate pana in 20 februarie, a anuntat Ludovic Orban,.

Gabriela Firea il face praf pe Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este cel mai incompetent dintre incompetenti. Primarul General spune ca ce distruge PNL repara PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )