Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fosta angajata STS, dezvaluiri in cazul Alexandrei Macesanu: Acela a fost momentul in care individul a vazut ca de pe telefon s-a apelat 112

Antena3 Antena3,
Fosta angajata STS, dezvaluiri in cazul Alexandrei Macesanu: Acela a fost momentul in care individul a vazut ca de pe telefon s-a apelat 112

Daniela Iuliana Toba, fost sef birou relatii publice si colonel in cadrul STS, a lansat acuze dure in cazul Caracal si afirma ca Alexandra putea fi salvata, daca operatorii 112 nu ar fi sunat-o inapoi de nu. continuă pe Antena3

Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal. Alexandra Macesanu a sunat din casa agresorului

Greseala STS, in cazul Alexandrei Maceseanu, una dintre fetele disparute si ucise la Caracal. Tanara a sunat din casa agresorului. Informatiile sunt halucinante. Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, doua tinere din Olt, au disparut la trei luni distanta, in conditii trase la indigo. Ambele .

DEZVALUIRI! Mama Alexandrei a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca mama fetei a fost sunata de un barbat care i-a spus ca aceasta este bine si ca urmeaza sa plece in strainatate, relateaza Gazeta.

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei, fata care ar fi fost ucisa bestial in Caracal. Gheorghe Dinca le-a spus asta procurorilor

Principalul suspect in cazul uciderii Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Caracal, mecanicul Gheorghe Dinca, neaga ca ar fi omorat-o pe tanara. in fata anchetatorilor, Dinca a sustinut ca nu a.

Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu la 112

Alexandra, victima incompetentie si a delasarii exacerbate, moarte crunta la 15 ani. Care au fost ultimele cuvinte pe care tanara a apucat sa le spuna celor care trebuiau sa-i fie eroi? Crima de la Caracal: Discutia telefonica dintre politist si Alexandra Alexandra si-a facut curaj si a sunat la 112, ultima ei speranta de a .

Digi 24: Cazul Alexandrei din Caracal a ajuns la BBC. Ce a aflat lumea despre tragedie

Cazul Alexandrei a fost dezbatut si de presa strana. Un reportaj despre reactia incredibil de lenta a autoritatilor romane a fost prezentat la BBC.

Ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu, tanara macelarita la Caracal: Vine, vine! Apoi, conversatia s-a intrerupt!

Seful demis al Politiei Romane a declarat ca in ultimul apel al Alexandrei la 112, aceasta a spus Vine, vine. Au fost ultimele ei cuvinte, caci conversatia s-a intrerupt apoi. Ioan Buda spune ca.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei Macesanu, dupa ce s-a aflat ca a murit in chinuri groaznice. Adolescenta din Caracal a fost transata de un mecanic auto

Alexandra Macesanu este una dintre fetele omorate de mecanicul auto din Caracal. Tanara a sunat joi la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o casa. Potrivit unor surse Antena 3, fata a sunat si.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Alexandrei, audiat la Parchetul General (VIDEO)

Procurorul care s-a ocupat de dosarul privind disparitia Alexandrei, fata ucisa la Caracal, este audiat, luni, la Sectia indrumare si Control din cadrul Parchetului General.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )