Libnet.ro
UNICEF

17:00

Surse: Trupul neinsufletit al Alexandrei Macesanu ar fi fost aruncat in Raul Olt

Antena3 Antena3,
Surse: Trupul neinsufletit al Alexandrei Macesanu ar fi fost aruncat in Raul Olt

Potrivit unor surse, in timpul audierii de la DIICOT Craiova, criminalul ar fi dezvaluit faptul ca trupul neinsufletit al ultimei victime, Alexandra Macesan, se afla aruncat in Raul Olt. Dupa ce a. continuă pe Antena3

Surse: Trupul neinsufletit al Alexandrei Macesan ar fi fost aruncat in Raul Olt

Potrivit unor surse, in timpul audierii de la DIICOT Craiova, criminalul ar fi dezvaluit faptul ca trupul neinsufletit al ultimei victime, Alexandra Macesan, se afla aruncat in Raul Olt. Dupa ce a.

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei Macesanu, dupa ce s-a aflat ca a murit in chinuri groaznice. Adolescenta din Caracal a fost transata de un mecanic auto

Alexandra Macesanu este una dintre fetele omorate de mecanicul auto din Caracal. Tanara a sunat joi la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o casa. Potrivit unor surse Antena 3, fata a sunat si.

Ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu, tanara macelarita la Caracal: Vine, vine! Apoi, conversatia s-a intrerupt!

Seful demis al Politiei Romane a declarat ca in ultimul apel al Alexandrei la 112, aceasta a spus Vine, vine. Au fost ultimele ei cuvinte, caci conversatia s-a intrerupt apoi. Ioan Buda spune ca.

DEZVALUIRI! Mama Alexandrei a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca mama fetei a fost sunata de un barbat care i-a spus ca aceasta este bine si ca urmeaza sa plece in strainatate, relateaza Gazeta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )