Libnet.ro
UNICEF

01:05

(Surse) Tudose: Nu mai pot sa conduc un trabant. Care sunt ministrii pe care premierul vrea sa-i mentina dupa restructurarea guvernului

Antena3 Antena3,
(Surse) Tudose: Nu mai pot sa conduc un trabant. Care sunt ministrii pe care premierul vrea sa-i mentina dupa restructurarea guvernului

Informatii noi ies la iveala din sedinta CEx de luni. Surse politice declara ca premierul Mihai Tudose le-a spus colegilor ca nu poate conduce un trabant si sa ajunga in Formula 1. Premierul. continuă pe Antena3

Tudose: Nu mai pot sa conduc un trabant. Surse: ALDE ramane cu doua ministere in guvern. Tariceanu vrea sedinta de urgenta

Informatii noi ies la iveala din sedinta CEx de luni. Surse politice declara ca premierul Mihai Tudose le-a spus colegilor ca nu poate conduce un trabant si sa ajunga in Formula 1. Premierul.

Mare atentie! Aceasta este cea mai noua metoda prin care sunt inselati batranii

Un batran in varsta de 79 de ani din municipiul Caransebes a fost pacalit de un hot ca s-au schimbat banii si a ramas fara aproape 14 mii lei si zece galbeni. Conform unui comunicat de.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift este politist. Mama micutilor: Nu mai pot, tremur toata

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul este de peste zece ani in Politia Romana si a fost recunoscut de colegii sai. Nu mai pot tremur toata, m-a luat.

Surse: Tudose se intalneste miercuri cu seful Politiei dupa ce ministrul Carmen Dan i-a propus sa il demita

Mihai Tudose se va intalni miercuri cu Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, potrivit unor surse guvernamentale. Intalnirea vine dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat astazi public ca i-a cerut premierului sa il inlocuiasca pe Despescu dupa criza politistului pedofil. Decizia finala privind eventuala demitere a sefului Politiei ii revine premierului.

CUTREMUR in Guvern! Surse: Tudose se gandeste sa-i ceara DEMISIA ministrului Carmen Dan

Un nou scandal e pe cale de a zdruncina PSD! Dupa disputele dintre Mihai Tudose si Liviu Dragnea, premierul da de pamant si cu ministrul de Interne, Carmen Dan. Surse politice au precizat pentru.

Politic show: Cine este primul nume pe lista candidatilor PSD pentru prezidentiale; Lovitura pentru partidul lui Basescu;Dragnea si Tudose incep preludiul macelului. Care sunt mizele sedintei PSD de luni

Batalie pentru putere in PSD. Cum a evoluat relatia Dragnea-Tudose. Relatia lui Liviu Dragnea cu Mihai Tudose s-a stricat. Bichinet: Tinerii sa nu mai critice PSD, sa se inscrie in partide ca sa dea jos PSD. Presedintele PMP Vaslui, deputatul.

Adevarul Live, ora 11.00. Ecaterina Andronescu, despre restructurarea Guvernului Tudose. Mai rezista Dragnea la sefia PSD?

Senatoarea Ecaterina Andronescu vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre posibila restructurare sau remaniere a Guvernului Tudose, tensiunile din PSD si candidatul formatiunii la prezidentialele din 2019.

Politia, despre cazul de pedofilie: Testele nu pot identifica tulburari psihice. Sunt cercetate si lucrari mai vechi (VIDEO)

Eugen Stan, politistul retinut dupa ce ar fi agresat sexual doi copii intr-un lift, este vizat acum de o ancheta si pentru lucrari mai vechi. E un caz izolat, nu toleram astfel de.

Concediu de maternitate 2018: Care sunt conditiile pentru a intra in concediu de maternitate

Concediu de maternitate 2018. Salariatele care urmeaza sa nasca pot intra in concediul de maternitate si pot primi o indemnizatie lunara suportata din bugetul de stat, in termenii si conditiile din legislatia acum in.

Trendul astrelor in saptamana ce urmeaza, cu Camelia Patrascanu. Care sunt zilele cele mai dificile

Astrologul Camelia Patrascanu a vorbit la Antena 3 despre trendul astral al saptamanii 8 - 14 ianuarie. Cele mai dificile zile ale saptamanii viitoare vor fi luni si marti, cand.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )