Libnet.ro
UNICEF

20:15

PE o sustine in continuare pe Kovesi la sefia Parchetului UE

România Liberă România Liberă,
PE o sustine in continuare pe Kovesi la sefia Parchetului UE

La solicitarea Conferintei Presedintilor a Parlamentului European, presedintele David Sassoli va tri. continuă pe România Liberă

UPDATE Dacian Ciolos: Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului european

Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, a declarat marti Dacian Ciolos, liderul grupului parlamentarilor europeni Renew Europe, din care face parte si partidul presedintelui francez Emmanuel Macron, scrie Politico. eu.

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European sustine ca nu se retrage din cursa

Contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, Jean-Francois Bohnert, a precizat pentru politico. eu ca nu se retrage din cursa, in ciuda unor informatii potrivit carora ar urma sa fie numit in fruntea Parchetului financiar national al Frantei echivalentul DNA).

PE reafirma sprijinul pentru candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European

Parlamentul European sustine in continuare candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European si va transmite, in urmatoarele ore, o scrisoare Consiliului pentru reafirmarea sprijinului deplin al Parlamentului pentru Laura Codruta Kovesi ca procuror-sef european, se arata intr-un comunicat de presa al PE.

Parlamentul European sustine deplin candidatura lui Kovesi pentru sefia Parchetului European

Parlamentul European sustine in continuare candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, potrivit unui comunicat al PE.

ORBAN, INTREBAT DE CE O SUSTINE PE KOVESI: Sustin orice roman care are sansa sa obtina o functie importanta la nivel european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, intrebat fiind de ce o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, ca sustine orice candidat roman care are sansa sa obtina o functie importanta la nivel european. Orice functie europeana pe care o obtine un roman este o posibilitate suplimentara de a imbunatati imaginea Romaniei la nivel european, a spus Orban.

Presedintele Parlamentului European, mesaj despre candidatura lui Kovesi

La solicitarea Conferintei Presedintilor din Parlamentul European PE), presedintele legislativului comunitar David Sassoli va trimite in urmatoarele ore o scrisoare Consiliului UE prin care va reaminti sprijinul.

Orban, intrebat de ce o sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului European

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, intrebat fiind de ce o sustine pe Laura Codruta Kovesi p.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )