Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sute de persoane sunt la Centrul de Transfuzie din Capitala. Coada ajunge pana in Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Sute de persoane sunt la Centrul de Transfuzie din Capitala. Coada ajunge pana in Piata Victoriei

Sute de persoane au venit si luni dimineata sa doneze sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti, dupa ce in week-end au fost aproape 2. 000 de donatori in Capitala, coada ajungand acum pana la Piata. continuă pe Antena3

Sute de persoane, la Centrul de Transfuzie din Capitala. Coada ajunge pana in Piata Victoriei

Sute de persoane au venit si luni dimineata sa doneze sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti, dupa ce in week-end au fost aproape 2. 000 de donatori in Capitala, coada ajungand acum pana la Piata Victoriei.

Regele Mihai I: Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate, in urma incendiului tragic din Capitala

Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate de pierderea celor dragi in recentul incendiu tragic din Capitala, afirma regele Mihai I intr-un mesaj transmis sambata de Biroul de Presa al Majestatii Sale.

Patronii clubului Colectiv din Capitala, audiati la Parchetul General

ACTUALIZARE 13:03 Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi audiati la Parchetul General Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi adusi cu mandat la sediul Parchetului General pentru a fi audiati de procurori in dosarul privind incendiul de vineri seara, transmit televiziunile de stiri care citeaza surse judiciare. *Actualizare 11:50 Andra Ratiu, martor: Jandarmeria nu a vrut sa ne ajute sa caram oamenii *ACTUALZIARE 12:31 Patronul clubului Expirat, pe Facebook: inchid clubul; din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol *ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victemele de la Colectiv *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti.

Patriarhul Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Daniel, a adresat sambata un mesaj de compasiune si apel la solidaritate in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala, indemnand la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta.

Numar de urgenta pentru familiile celor aflati in clubul Colectiv din Capitala - 021.206.92.91

Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta din MAI, a anuntat ca un numar de telefon de urgenta - 021. 91 - este disponibil pentru familiile celor aflati vineri seara in clubul Colectiv din Capitala, unde a avut loc un incendiu puternic, soldat cu zeci de morti si raniti.

Halloweenul, INTERZIS intr-o scoala din Capitala

Sarbatoarea de Halloween a fost interzisa intr-o scoala din Capitala, in urma unei solicitari trimise de Asocitia Parinti pentru Ora de Religie APOR) catre inspectoratul scolar al sectorului 1 si Ministerul Educatiei.

Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au ramas internate

ACTUALIZARE 11:39 Sute de oameni stau la cozi pentru a dona sange Sute de oameni stau la cozi astazi sa doneze sange la Centrul de Transfuzie Bucuresti, au declarat pentru Agerpres surse medicale din interiorul unitatii. * ACTUALIZARE 11:15 Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului * Sper sa se termine repede si ferm anchetele, sa explicam familiilor ce s-a intamplat * ACTUALIZARE Banicioiu: Sa nu cream aglomeratie in centrele de donare de sange, sa ne concentram eforturile pentru zilele urmatoare * Trei centre pentru donatii de sange sunt deschise de azi dimineata * Iohannis: Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment din Capitala * Arafat: La nivelul ISU, nu exista nicio solicitare de autorizare a activitatii in urma caruia s-a produs incendiul * Guvernul se reuneste azi, la 12:30, in sedinta pentru declararea doliului national timp de 3 zile * Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar penal ----------- Familiile victimelor pot obtine informatii suplimentare despre starea acestora sunand la urmatoarele numere de telefon puse la dispozitie de MAI: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 si 021/3122547.

Sute de oameni au venit din nou sa doneze sange la Centrul din Bucuresti. Care sunt nevoile din spitale

Peste 100 de oameni au venit, duminica dimineata, de la ora 7. 30, la Centrul de Transfuzie Sangvina CTS) Bucuresti, pentru a dona sange pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, dupa ce sambata s-au inregistrat peste 1. 000 de donatori la centru si in spitalele din Capitala, potrivit Mediafax.

Incendiu in Club Colectiv Bucuresti. Centrul de Transfuzie Focsani, inchis, dar pregatit sa primeasca donatori daca vin oameni sa ajute victimele tragediei

Directorul Centrului de Transfuzie din Focsani spune ca nu i s-a solicitat de la Bucuresti sprijin, iar saptamana viitoare este programata o actiune de recoltare de sange la o fabrica de confectii.

Incendiul din Capitala: Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie, s-a constatat lipsa personalului calificat

Clubul Colectiv, unde vineri seara, in timpul unui concert, a izbucnit un incendiu care a cauzat moartea a 27 de persoane, era autorizat sa functioneze din ianuarie, iar ultimul control la local a avut loc pe 21 octombrie, ocazie cu care s-a constatat lipsa personalului calificat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )