Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar de 18 ani, din Iasi, si-a ucis tatal, din greseala, cu un cutit

Antena3 Antena3,
Un tanar de 18 ani, din Iasi, si-a ucis tatal, din greseala, cu un cutit

Un tanar de 18 ani, din Iasi, si-a ucis tatal cu cutitul, din greseala. continuă pe Antena3

Adolescenta de 18 ani din Sibiu, care a fost data disparuta si e cautata de politisti, activa pe pagina de Facebook. Voiam sa fac like-uri si urmaritori

Tanara de 18 ani din judetul Sibiu, care a fost data disparuta vineri si care e cautata in continuare de politisti, este activa pe pagina sa de Facebook.

Un tanar de 18 ani este acuzat ca ar fi incendiat o biserica

Un tanar de 18 ani din judetul Mures a fost retinut de politisti, fiind suspectat ca a incendiat clo.

Cercetatorii au reinviat o planta disparuta de sute de ani din semnite vechi de 2.000 de ani gasite in ruinele unor palate din Antichitate (FOTO)

Mai multi cercetatori au reusit sa reinvie o specie de plante disparuta de cateva sute de ani folosind seminte cu vechimi intre 1. 800 si 2. 000 de ani gasite in mai multe palate si asezari din Antichitate.

Copil de 4 ani din Pitesti, in coma dupa ce a mers la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in coma la un spital din Bucuresti, dupa ce a mers la stomatolog si s-ar fi simtit rau imediat dupa ce i s-a facut anestezie, scrie Mediafax.

VIDEO Declaratia ciudata a soferului care a ucis un tanar de 21 de ani dupa ce s-a urcat beat la volan

Un tanar de 21 de ani din Bistrita a murit dupa ce BMW-ul condus de Serghei Arapu 21 de ani) a intrat pe contransens si a izbit violent o masina care circula regulamentar. Barbatul din Republica Moldova a facut primele declaratii in fata Tribunalului, cand a fost dus pentru arest preventiv.

Postasul care fura si de la bogati, si de la saraci. Cati bani de pensii a sustras un angajat al Postei Romane din Iasi

Un barbat de 63 de ani din Iasi a fost condamnat in lipsa pentru delapidare dupa ce a sustras pensiile a mai multor persoane din Iasi.

Portofel cu zeci de mii de euro gasit intr-o parcare din Iasi. Ce a decis sa faca cu el femeia care l-a descoperit

O tanara de 30 de ani s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului Iasi cu un portofel cu bani pe care l-a gasit in parcarea unui supermarket.

O organizatie civica din Iasi cere CSM-ului sa ii dea aviz negativ procurorului Bogdan Licu pentru postul de prim-adjunct al Procurorului General

Grupul civic Reset Iasi cere Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa avizeze negativ propunerea de numire a procurorului Bogdan Licu pentru postul de prim-adjunct al Procurorului General. Scandalul de plagiat, performantele scolare si academice slabe si modul cum a tratat Bogdan Licu cazurile de la Caracal si adoptia Sorinei sunt motivele invocate de grupul Reset, aceasi organizatie civica care ceruse premierului si retragerea lui Tudorel Toader din Comisia de la Venetia.

Stirile ProTV: Spalatorul de vase cu voce de aur, care a primit Golden Buzz la Romanii au talent. A trait pana la 18 ani in orfelinate

Vineri seara, Erno Varga a impresionat o tara intreaga cu momentul sau pe scena Romanii au talent, obtinand primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu.

Omul din USR care a fost suspendat doi ani din partid pentru ca a mancat mici: Eram in campanie electorala. Nu am facut eu gratarul

Valentin Calciu a fost suspendat, pe o perioada de doi ani, din USR, pentru ca a mancat mici imbracat cu tricoul cu inscriptia Dan Barna, presedinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )