Libnet.ro
UNICEF

08:16

Tanar de 21 de ani, confirmat cu coronavirus la Mures. Numarul persoanelor infectate in Romania creste la 51

Antena3 Antena3,
Tanar de 21 de ani, confirmat cu coronavirus la Mures. Numarul persoanelor infectate in Romania creste la 51

Un tanar de 21 ani, din judetul Mures a fost confirmat cu coronavirus. Numarul celor infectati cu virusul ucigas a ajuns la 51. continuă pe Antena3

Tanar de 20 de ani, confirmat cu coronavirus la Iasi. Bilantul celor infectati a ajuns la 45

Un tanar de 20 de ani din Iasi a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Bilantul celor infectati a ajuns la 45.

Al 31-lea caz de coronavirus din Romania: Un barbat de 42 de ani, confirmat la Iasi

A fost confirmat un nou caz de imbolnavire cu coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba de un barbat in varsta de 42 ani, confirmat laIasi. Acesta s-a intors din Venetia pe 2 martie, a.

inca doua cazuri de coronavirus in Romania: Un barbat si o femeie care au fost in Italia. Bilantul infectarilor a ajuns la 52

Inca doua cazuri de coronavirus au fost raportate in Romania. Primul este un tanar de 21 de ani din judetul Mures, sofer de TIR, care calatori in Italia in perioada 4-6 martie. In cursul zilei de.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Numarul total al pacientilor din Romania a ajuns la 17

Numarul romanilor infectati cu coronavirus a ajuns la 17 dupa ce testele au confirmat aparitia a inca doua cazuri. Conform primelor informatii ar fi vorba de o femeie, de 73 de ani, din Buzau si de un barbat, de 60 de ani, din Bucuresti.

Coronavirus in Spania: Numarul persoanelor infectate se apropie tot mai mult de 2.000

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 1. 674 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, cu aproape 500 de noi cazuri mai mult decat luni. Comparativ cu.

Coronavirus in Spania: Numarul persoanelor infectate aproape ca s-a dublat de la o zi la alta

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 1. 102 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, aproape dublu comparativ cu ziua de duminica. in plus, au fost.

CORONAVIRUS |SUA: Numarul persoanelor infectate a trecut de 1.000. Investitorii asteapta masurile lui Trump

Cazurile de coronavirus din SUA a urcat peste 1. 000, peste 38 de stat americane avand pacenti testati pozitiv. Mai mult, un oficial din sanatate a declarat ca, in unele parti, autoritatile sunt dincolo de.

Vindecata la 103 ani de coronavirus: poate singura veste buna despre COVID 19

In contextul vestilor proaste care se tin lant despre coronavirus la nivel global, se pare ca exista si o informatie pozitiva. Numarul bolnavilor de coronavirus din Romania a crescut foarte mult ieri. Singura tara care o duce un pic mai bine este China. Masurile extreme de carantina impuse in tara comunista se pare ca au .

FOTO Viata hackerului-copil, ucis in stil mafiot la doar 21 ani. A inceput sa invete fraudele online la varsta de 6 ani

O crima socanta a curmat viata unui tanar de 21 de ani din Bacau, ajuns cunoscut in urma cu cativa ani in toata Romania din cauza unor fraude informatice de proportii pe care le-a comis in copilarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )