Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un tanar care a spart cel putin opt locuinte din Chisinau si a furat bunuri in valoare de peste 170 mii de lei, retinut de politisti

Adevărul Adevărul,
Un tanar care a spart cel putin opt locuinte din Chisinau si a furat bunuri in valoare de peste 170 mii de lei, retinut de politisti

Oamenii legii au retinut un tanar de 25 ani, originar din Ungheni, banuit de un sir de furturi din locuinte a caror prejudiciu material depaseste suma de 172. 000 de lei. continuă pe Adevărul

EXPLOZII la Paris: Cel putin trei persoane, intre care doi pompieri, au murit. Alte 50 de persoane au fost ranite - VIDEO

Cel putin trei persoane, intre care doi pompieri, au murit, iar alte 50 de persoane au fost ranite in urma unei explozii izbucnite sambata dimineata intr-un cartier centrul al Parisului, au informat.

Accident ingrozitor. Un autobuz a intrat intr-o statie si a ucis cel putin trei oameni

Un autobuz cu etaj din orasul Ottawa a lovit vineri acoperisul unei statii de autobuz, omorand trei persoane si ranind alte 23, a anuntat primarul capitalei Canadei, Jim Watson, relateaza AFP. Cel putin 11.

CEL MAI SLAB RITM DIN ULTIMII 5 ANI: Economia Germaniei a crescut cu 1,5%

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% in 2018, cel mai slab ritm din ultimii cinci ani si o incetinire clara fata de anul precedent, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul federal de Statistica Destatis), transmit DPA si Reuters.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

Romanii, printre cetatenii Uniunii Europene care cheltuiesc cel mai putin pentru recreere si cultura

Gospodariile din Uniunea Europeana UE) au alocat, in 2017, 8,5% din cheltuielile totale de consum pentru recreere si cultura, arata datele Eurostat - Biroul european de statistica al UE. Grecii au alocat.

Explozie puternica la Paris. Sunt cel putin patru morti si 30 de raniti. Primele imagini de la fata locului

UPDATE -Patru persoane, intre care doi pompieri, si-au pierdut viata in urma exploziei de la o brutarie din Paris, iar alte 30 sunt ranite, conform celui mai recent bilant, informeaza Le Figaro. O putern.

O noua explozie ntr-un bloc de locuinte din Rusia - o persoana a murit, alte sase sunt blocate sub darmaturi

O persoana a murit, iar alte sase sunt blocate sub daramaturi in urma unei explozii produse intr-un bloc din orasul Shakhty din provincia Rostov, a anuntat Ministerul de Urgente din Rusia, potrivit agentiei Tass.

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )