Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un tanar a murit si doi barbati au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal

Adevărul Adevărul,
Un tanar a murit si doi barbati au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal

Un tanar a murit si doi barbati au fost raniti, duminica, pe DN 72A, in apropierea localitatii dambovitene Voinesti, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal lasat nesupravegheat si apoi s-a rasturnat. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident grav pe DN1C. Soferul unui microbuz a murit, iar doi pasageri au fost raniti dupa ce vehiculul s-a lovit de un stalp

Un microbuz care transporta mai multi pasageri din Republica Moldova a fost implicat intr-un accident grav, in noaptea de vineri spre sambata, in apropierea localitatii Bunesti.

Doi copii au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat

Doi minori, de patru, respectiv 10 ani, au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Dambovita: Un mort si doi raniti dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal lasat liber

Un tanar a murit si doi barbati au fost raniti, duminica, pe DN 72A, in apropierea localitatii Voinesti din judetul Dambovita, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal lasat nesupravegheat si apoi s-a rasturnat, transmite Mediafax.

Grav accident rutier pe un drum judetean. Un tanar a murit si alti doi au fost raniti dupa ce o masina a lovit in plin un autotren

Evenimentul rutier s-a produs la intrarea pe DN 25, pe fondul neacordarii de prioritate. Un sofer a intrat in intersectie de pe un drum secundar, masina condusa de acesta fiind spulberata de un autotren care circula regulamentar.

Accident grav in judetul Iasi. Patru oameni au murit si doi au fost raniti. Traficul pe DN 28, paralizat

Un accident rutier extrem de grav a avut loc in dupa-amiaza zilei de duminica, 6 octombrie, in apropierea localitatii Baltati din judetul Iasi.

Accident rutier grav in Iasi: Patru morti si doi raniti, dupa impactul dintre doua masini

Patru persoane au murit si doua au fost ranite dupa impactul dintre doua masini care a avut loc, duminica, intre localitatile Baltati si Targu Frumos din judetul Iasi, transmite Mediafax.

Constanta: Scandal intre doi barbati, unul dintre ei a fost injunghiat

Un scandal a avut loc in noaptea de joi spre vineri in orasul Cernavoda intre doi barbati, unul dint.

Accident grav in judetul Brasov: O mama si doi copii au fost raniti

Un accident rutier a avut loc urma cu putin timp pe DN1, intre Codlea si Vladeni, scrie NewsBv. ro. Din primele informatii, in evenimentul rutier, petrecut in aceasta dimineata, au fost implicate 3.

Atac armat in SUA. Patru persoane au murit si alte cinci au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul intr-un bar

Patru persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc, duminica dimineata, intr-un bar din Kansas. impuscaturile au fost raportate Politiei din Tequila.

Totul despre cel mai grav accident din ultimii ani. Zece oameni au murit iar alti sapte au fost raniti

Un accident rutier extrem de grav a avut loc seara trecuta in judetul Ialomita. Zece oameni au murit si sapte au fost raniti, dupa ce un TIR a ajuns pe contrasens si a spulberat un microbuz care ducea oamenii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )