Libnet.ro
UNICEF

07:30

Totul despre cel mai grav accident din ultimii ani. Zece oameni au murit iar alti sapte au fost raniti

Antena3 Antena3,
Totul despre cel mai grav accident din ultimii ani. Zece oameni au murit iar alti sapte au fost raniti

Un accident rutier extrem de grav a avut loc seara trecuta in judetul Ialomita. Zece oameni au murit si sapte au fost raniti, dupa ce un TIR a ajuns pe contrasens si a spulberat un microbuz care ducea oamenii. continuă pe Antena3

SUA: Somajul scade in septembrie la 3,5%, cel mai redus nivel din decembrie 1969

Crearea de locuri de munca in Statele Unite a ramas solida in septembrie iar numarul inregistrat in august a fost revizuit in scadere puternica, permitand reducerea ratei somajului la 3,5%, cel mai mic nivel din decembrie 1969, a anuntat vineri administratia Trump, citata de AFP.

Ea e castigatoarea Miss BumBum. Cum arata tanara cu cel mai frumos posterior din lume

Cel mai frumos posterior din lume a fost desemnat in Mexic. Concursul Miss Bum Bum a fost castigat de un model Playboy din Brazilia. Pe numele ei Suzy Cortez, tanara in varsta de 29 de ani este practicanta.

Sute de mii de clienti dau Volkswagen in judecata. incepe cel mai mare proces din istoria Germaniei

A inceput cel mai mare proces din istoria Germaniei si primul proces colectiv care a avut vreodata loc acolo. Sute de mii de clienti incearca sa obtina despagubiri de la Volkswagen, dupa ce producatorul a.

VIDEO India: Peste 1.600 de morti, in urma celui mai puternic muson din ultimii 25 de ani

Cel mai puternic muson cu care s-a confruntat India in ultimii 25 de ani a ucis peste 1. 600 de persoane din luna iunie, potrivit datelor guvernamentale publicate marti, in timp ce autoritatile se lupta in continuare cu inundatiile in doua state nordice si apele au invadat un oras important, scrie Aljazeera.

RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Marcand un avans de 1,24% in intervalul 23 - 30 septembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o perioada in care indicele financiar a raportat o scadere de 0,31%.

Bihor: Cel mai rapid pianist din lume, Havasi Balazs, debuteaza in aer liber la Oradea

Pianistul si compozitorul ungar Havasi Balazs isi face debutul in aer liber cu cel mai nou concert s.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

Peek Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din vestul tarii

VIDEO Cel mai grav accident rutier din acest an: Un TIR a intrat intr-un microbuz care ducea angajati Mega Image la munca - 10 morti si 7 raniti Soferul TIR-ului ar fi adormit la volan

Zece oameni au murit si sapte sunt raniti dupa ce un TIR a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz care ducea oamenii la serviciu, accidentul avand loc sambata dimineata pe DN 2A, in zona localitatii Sf. Gheorghe din Ialomita. Opt din cele zece persoane care au murit in accident, precum si cei sapte raniti, erau angajati Mega Image. Razvan Cuc anunta ca a convocat un comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drasticePasagerii din microbuz erau angajati Mega Image. Mesajul companiei Patriarhia transmite un comunicat dupa accidentul grav din Ialomita: Rugaciune pentru cei decedati si raniti, compasiune pentru familiile indureratePsiholog: Firmele ii obliga de multe ori pe soferii de TIR sa exagereze. Multi conduc obositi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )