Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ultimele informatii despre ranitii din accidentul din Ialomita

Antena3 Antena3,
Ultimele informatii despre ranitii din accidentul din Ialomita

Fata de 19 ani ranita sambata in accidentul rutier din judetul Ialomita, transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, se afla internata in continuare, in stare grava, pe Sectia. continuă pe Antena3

Victimele din accidentul din Ialomita erau angajati Mega Image

Apar noi informatii in cazul accidentului cumplit petrecut in Ialomita, acolo unde au murit zece oameni, iar altii au fost raniti. Acestia erau angajati ai companiei Mega Image. Anuntam cu regret faptul c?.

Pintea, noi declaratii despre ranitii din Colectiv: Sustinem propunerile lor de modificare a legislatiei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca le-a transmis victimelor din clubul Colectiv ca sustine modificarea legislativa pe care au cerut-o, astfel incat sa poata beneficia de tratament decontat, atata timp cat au nevoie. Textul proiectului de ordonanta care se va adopta in acest sens le va fi prezentat victimelor in cursul zilei de luni.

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomita: Soferii nu constientizeaza pericolul de pe sosele. Daca nu porti centura de siguranta, poti avea leziuni fatale si la 30 de kilometri la ora

Titi Aur a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecuta in Ialomita, unde mai multe persoane au murit si altele au fost ranite. Acesta sustine ca soferilor le lipseste constientizarea si.

Iohannis despre tragedia din Ialomita: Nepasarea criminala a PSD costa vieti de romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata condoleante familiilor victimelor accidentului rutier care a avut loc in judetul Ialomita, precizand ca l-a intristat foarte mult, si a subliniat ca lipsa de in.

Marturii cumplite despre carnagiul din Ialomita. Sotul uneia dintre victime, in pijamale la locul tragediei: Cand am ajuns acolo curgeau salvarile, nu m-au lasat sa intru. Le-am spus ca sotia mea e acolo!

Rudele victimelor din Ialomita au inceput sa vina la locul tragediei. Sunt marturii teribilie de la locul faptei. Un barbat a venit in pijama spunand ca abia isi dusese sotia la microbuz pentru a se duce la.

Ranitii din Colectiv vor beneficia de tratament decontat de stat atata timp cat au nevoie. Guvernul va emite Ordonanta de Urgenta

Supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv, raniti grav in incendiul de acum 4 ani, vor beneficia de ingrijire medicala decontata de statul roman atata timp cat au nevoie, Guvernul urmand sa emita o Ordonanta de Urgenta de modificare a legii sanatatii in acest sens, a anuntat vineri ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ranitii din Colectiv beneficiaza, in acest moment, de tratament decontat pana la data de 31 decembrie 2020. Sorina Pintea spune ca acesta va fi prelungit astfel incat sa nu mai aiba temeri ca cineva, vreodata, le-ar putea opri tratamentul.

Ultimele vesti despre Tamara Buciuceanu-Botez. Medicii au detalii importante despre starea ei de sanatate

Noile detalii despre starea de sanatate a Tamarei Buciuceanu-Botez! Medicii au facut anuntul! Cum se simte celebra actrita, dupa ce zilele trecute vestea ca aceasta a ajuns la spital a socat pe toata lumea? Cum se mai simte Tamara Buciuceanu-Botez? Medicii au facut anuntul Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgenta la Spitalul Elias zilele trecute.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: Un antrenor de box a fost retinut (VIDEO)

UPDATEAntrenorul de box din Bucuresti, Romeo Paun, se afla printre suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei. Acesta este primul retinut si este acuzat de moartea tanarului de 30 de.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: O persoana a fost retinuta

O persoana a fost retinuta, vineri, in cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pietei Constitutiei dinBucuresti, informeaza Politia Capitalei. Potrivit sursei citate, in acest caz.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Piata Constitutiei: Daca autorul nu va fi identificat, e probabil sa intre intreaga grupare de proxeneti dupa gratii

Psihologul criminalist Tudorel Butoi considera ca daca anchetatorii nu vor reusi cu sa-l identifice pe faptasul crimei din Piata Constitutiei, cel mai probabil intreaga grupare de proxeneti va ajunge dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )