Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tara europeana in care sunt mai multi atei decat credinciosi

Antena3 Antena3,
Tara europeana in care sunt mai multi atei decat credinciosi

Majoritatea norvegienilor nu cred in Dumnezeu pentru prima data in istoria tarii. Pentru prima data la intrebarea Crezi in Dumnezeu?, raspunsurile de nu le-au depasit pe cele da, pot. continuă pe Antena3

Creatura care omoara intr-o zi mai multi oameni decat au ucis rechinii intr-o suta de ani. E probabil si la tine in casa

Exista o creatura care ucide in fiecare zi mai multi oameni decat au omorat rechinii intr-o suta de ani. Si e peste tot. Este vorba despre banalul tantar. Statistica apare intr-un articol postat de m.

Testul de limba romana pe care cei mai multi adulti il pica! Care e cel mai lung cuvant care, citit invers, e la fel?

Dincolo de gramatica despre care se spune ca este una dintre cele mai complicate, limba romana este si amuzanta! Iata un test pe care elevii de clasa a II-a il rezolva cu usurinta, in timp ce multi.

Studiul care arata ca oamenii care njura sunt mai inteligenti dect crezi

Injuraturile stanjenesc persoanele educate si politicoase, dar studiile arata ca oamenii care vorbesc urat sunt mai inteligenti decat ai crede. Si sunt si foarte creativi, scriePlaytech. ro.

Spitalul WPK din Viena: Avem cu 15% mai multi pacienti romani tratati in primul trimestru al anului

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a tratat in primul trimestru al anului cu 15% mai multi pacienti romani, raportat la aceeasi perioada a anului trecut. Tratamentele oncologice au fost solicitate de catre 60%.

Coreea de Nord: Accident GRAV de transport. Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc, duminica seara, in provincia Hwanghae de Nord din Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime. Anuntul a fost facut luni de ministerul de.

Accident grav de transport in Coreea de Nord/ Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc in Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime, a anuntat luni ministerul de Externe de la Beijing, citat de Reuters.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut din nou! Este vorba despre o crestere majora! Care sunt efectele

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,42%, cel mai mare.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Cum se dezbate o mostenire in Romania, cand sunt mai multi mostenitori. Pasii legali, explicati de un notar

Notarul public Razvan Antohie, membru al Camerei Notarilor Publici din judetul Iasi, explica, pentru Adevarul, una dintre procedurile care starnesc adesea controverse in tara noastra: dezbaterea unei mosteniri.

Statistica: Fenomenul de mbatrnire demografica s-a accentuat, romnii de peste 65 ani fiind mai multi cu 350.000 de persoane dect cei tineri

Procesul de imbatranire demografica s-a adancit, comparativ cu 1 ianuarie 2017 remarcandu-se o scadere usoara a ponderii persoanelor tinere 0-14 ani) si o crestere a ponderii populatiei varstnice de 65 ani si peste), arata datele transmise joi de Institutul National de Statistica. Indicele de imbatranire demografica a crescut la 110,7 persoane varstnice la 100 persoane tinere. Varsta medie a populatiei a fost de 41,3 ani, cu 0,2 ani mai mare decat la 1 ianuarie 2017.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )