Libnet.ro
UNICEF

13:00

Testul de limba romana pe care cei mai multi adulti il pica! Care e cel mai lung cuvant care, citit invers, e la fel?

Antena3 Antena3,
Testul de limba romana pe care cei mai multi adulti il pica! Care e cel mai lung cuvant care, citit invers, e la fel?

Dincolo de gramatica despre care se spune ca este una dintre cele mai complicate, limba romana este si amuzanta! Iata un test pe care elevii de clasa a II-a il rezolva cu usurinta, in timp ce multi. continuă pe Antena3

STUDIU Cei mai multi bani ai romanilor se duc pe mancare si pe locuinta

In fiecare luna, cei mai multi bani ai romanilor se duc pe mancare 753 lei) si pe cheltuielile legate de locuinta 680 lei), categorii care fac parte din cheltuielile lunare ale tuturor romanilor, arata un studiu realizat sub umbrela Bold by Lowe Group, alaturi de compania de research iSense Solutions.

Tara europeana in care sunt mai multi atei decat credinciosi

Majoritatea norvegienilor nu cred in Dumnezeu pentru prima data in istoria tarii. Pentru prima data la intrebarea Crezi in Dumnezeu?, raspunsurile de nu le-au depasit pe cele da, pot.

Cine sunt cei mai cautati lucratori pe OLX si de ce si schimba romnii locul de munca

Peste 70% dintre candidatii de pe OLX si-ar schimba locul de munca in urmatoarele 12 luni, iar cei mai multi dintre ei 87. 42%) sunt deschisi sa-si schimbe domeniul de activitate, potrivit unui chestionar realizat de OLX in luna martie, pe un esantion de 1. 400 de vizitatori din sectiunea Locuri de Munca. Unul dintre principalele motive pentru care respondentii si-ar schimba locul de munca este conturat de nevoia unui salariu mai mare 66. 96%), arata un studiu realizat de platforma de anunturi.

Creatura care omoara intr-o zi mai multi oameni decat au ucis rechinii intr-o suta de ani. E probabil si la tine in casa

Exista o creatura care ucide in fiecare zi mai multi oameni decat au omorat rechinii intr-o suta de ani. Si e peste tot. Este vorba despre banalul tantar. Statistica apare intr-un articol postat de m.

Spitalul WPK din Viena: Avem cu 15% mai multi pacienti romani tratati in primul trimestru al anului

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a tratat in primul trimestru al anului cu 15% mai multi pacienti romani, raportat la aceeasi perioada a anului trecut. Tratamentele oncologice au fost solicitate de catre 60%.

Coreea de Nord: Accident GRAV de transport. Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc, duminica seara, in provincia Hwanghae de Nord din Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime. Anuntul a fost facut luni de ministerul de.

Accident grav de transport in Coreea de Nord/ Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc in Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime, a anuntat luni ministerul de Externe de la Beijing, citat de Reuters.

Barbatii din Romania se considera, la serviciu, printre cei mai discriminati din UE in raport cu femeile

Barbatii din Romania se considera printre cei mai discriminati europeni pe criteriu de sex la serviciu, dupa unguri si olandezi, in Romania, procentajul barbatilor care se considera discriminati fiind la.

Rockit Moldova 2018 aduce la Chisinau cei mai buni speakeri internationali

Cea de-a VII-a editie a Conferintei regionale de scara larga Rockit Moldova 2018 va avea loc pe 27 aprilie la Chisinau. Evenimentul va reuni diversi experti, dar si cei mai inovativi tineri din Moldova care vor prezenta inovatia intr-o lumina noua. Speakerii vor sustine discursuri si vor participa la workshop-uri despre inovatii si tehnologii, creativitate, comunicare, antreprenoriat si startup-uri, transmite IPN.

Perspectivele domeniului digital - anuntate de experti, factori de decizie guvernamentala si cei mai puternici jucatori in domeniu la WeLoveDigital.forum

Cele mai noi tendinte din cele mai interesante, actuale si de viitor domenii ale tehnologiei vor fi prezentate si analizate de experti, factori de decizie guvernamentala si cei mai puternici jucatori in domeniu la WeLoveDigital. forum, ajuns la a treia editie, cel mai important eveniment media al industriei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )