Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tariceanu, despre dezvaluirile privind alegerile prezidentiale din 2009: Ni se confirma existenta unui sistem paralel de putere in Romania, exercitat de institutii care nu au legitimitate in acest sens (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu, despre dezvaluirile privind alegerile prezidentiale din 2009: Ni se confirma existenta unui sistem paralel de putere in Romania, exercitat de institutii care nu au legitimitate in acest sens (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut marti o scurta declaratie referitoare la ideea de crerea a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din. continuă pe B1

Dan Andronic promite noi dezvaluiri privind alegerile prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:11 Jurnalistul Dan Andronic a anuntat astazi ca se va prezenta in fata Parlamentului, daca va fi chemat, pentru ca va avea astfel ocazia sa prezinte date pe care nu le-a dezvaluit pana in acest moment cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. *Adrian Tutuianu: Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta.

Tariceanu, despre ancheta privind prezidentialele din 2009: Se confirma existenta unui sistem paralel de putere in Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca alegerile prezidentiale din 2009 merita investigate de o comisie parlamentara de ancheta deoarece, in opinia sa, exista un sistem paralel de putere in Romania, reprezentat de institutii fara legitimitate.

Peste 1.600 de candidati inscrisi la alegerile prezidentiale din Iran

Un numar de 1. 636 de candidati, din care 137 femei, s-au inscris la alegerile prezidentiale din Iran, prevazute pentru 19 mai, au informat sambata mass-media iraniene, citate de AFP. in u.

Tariceanu despre ancheta prezidentialelor din 2009: Ce apare in spatiul public merita investigat de o comisie parlamentara

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca informatiile din spatiul public legate de alegerile prezidentiale din 2009 merita sa fie investigate de o comisie.

Basescu, despre prezidentialele din 2009: Comisia de ancheta, binevenita, dar ar trebui o ancheta a Parchetului General

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca este foarte binevenita comisia parlamentara de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, dar el este adeptul unei anchete a procurorului general, Augustin Lazar, care sa stabileasca de ce Codruta Kovesi, George Maior si Florian Coldea se aflau in seara scrutinului acasa la Gabriel Oprea, si nu in institutiile pe care le conduceau.

Detaliul incredibil dezvaluit de Traian Basescu despre noaptea alegerilor din 2009. De ce erau impreuna, acasa la Gabriel Oprea, Kovesi, Coldea si Maior

Traian Basescu a vorbit luni seara intr-o emisiune TV despre ce s-a intamplat acasa la Gabriel Oprea, pe atunci parlamentar independent, in noaptea in care s-au numarat voturile la alegerile prezidentiale din.

Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii SRI), Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu se mai impune audierea lui Dan Andronic in legatura cu afirmatiile acestuia privind alegerile prezidentiale din 2009 deoarece, probabil joi, va fi decisa constituirea unei comisii parlamentare de ancheta in acest caz.

Traian Basescu, despre cei prezenti acasa la Gabriel Oprea in noaptea alegerilor din 2009: in mod cert, nu faceau vreo analiza literara. Nu aveau ce cauta acolo si pentru asta vor trebui sa raspunda (VIDEO)

Traian Basescu a dezvaluit ce stie despre ce s-a intamplat acasa la Gabriel Oprea, pe atunci parlamentar independent, in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Fostul presedinte a exclus.

Traian Basescu, posibil scenariu despre cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale: Tradat de Liviu Dragnea

Traian Basescu a lansat un scenariu potrivit caruia Victor Ponta a fost tradat din interiorul PSD la alegerile prezidentiale din 2014. Asta nr. - numarul mic de sectii de votare din diaspora) a stabilit .

Astept sa vad cum Ghita a influentat prezidentialele din 2009

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la Romania TV, ca asteapta cu nerabdare sa vada cum a influentat Sebastian Ghita rezultatul alegerilor prezidentiale din 2009, liderul Partidului Miscarea Populara PMP) tinand sa precizeze ca scrutinul a fost fraudat, dar nu in favoarea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )