Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dan Andronic promite noi dezvaluiri privind alegerile prezidentiale din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Andronic promite noi dezvaluiri privind alegerile prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:11 Jurnalistul Dan Andronic a anuntat astazi ca se va prezenta in fata Parlamentului, daca va fi chemat, pentru ca va avea astfel ocazia sa prezinte date pe care nu le-a dezvaluit pana in acest moment cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. *Adrian Tutuianu: Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, despre dezvaluirile privind alegerile prezidentiale din 2009: Ni se confirma existenta unui sistem paralel de putere in Romania, exercitat de institutii care nu au legitimitate in acest sens (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut marti o scurta declaratie referitoare la ideea de crerea a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din.

Dan Andronic: Ma voi prezenta in fata Parlamentului, voi putea oferi date pe care nu le-am dezvaluit pana acum

Jurnalistul Dan Andronic scrie pe Facebook ca se va prezenta in fata Parlamentului, in Comisia SRI sau in fata vreunei alte comisii, daca va fi chemat, pentru ca va putea astfel sa prezinte date pe care nu le-a dezvaluit pana in acest moment cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Tutuianu se razgandeste si anunta ca Dan Andronic nu va mai fi audiat de Comisia pentru controlul SRI

Audierea lui Dan Andronic la Comisia pentru controlul SRI este inutila in conditiile in care s-a anuntat deja constituirea unei comisii de ancheta pentru alegerile din 2009, a declarat marti presedintele comisiei, Adrian Tutuianu, potrivit Agerpres.

Comisia SRI renunta la audierea lui Dan Andronic. Jurnalistul anunta ca are noi informatii

Comisia de Control a SRI a decis sa nu il mai audieze pe jurnalistul Dan Andronic. Presedintele comisiei a anuntat ca a anulat acest demers, dupa ce, saptamana trecuta transmisese ca.

Comisia parlamentara pentru controlul SRI renunta sa-l cheme la audieri pe Dan Andronic

Audierea lui Dan Andronic la Comisia parlamentara pentru controlul SRI nu va mai avea loc, desi fusese programata pentru miercuri, a declarat, marti, presedintele Comisiei, Adrian Tutuianu.

Traian Basescu, posibil scenariu despre cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale: Tradat de Liviu Dragnea

Traian Basescu a lansat un scenariu potrivit caruia Victor Ponta a fost tradat din interiorul PSD la alegerile prezidentiale din 2014. Asta nr. - numarul mic de sectii de votare din diaspora) a stabilit .

Peste 1.600 de candidati inscrisi la alegerile prezidentiale din Iran

Un numar de 1. 636 de candidati, din care 137 femei, s-au inscris la alegerile prezidentiale din Iran, prevazute pentru 19 mai, au informat sambata mass-media iraniene, citate de AFP. in u.

Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii SRI), Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu se mai impune audierea lui Dan Andronic in legatura cu afirmatiile acestuia privind alegerile prezidentiale din 2009 deoarece, probabil joi, va fi decisa constituirea unei comisii parlamentare de ancheta in acest caz.

Franta: Doi barbati suspectati ca pregateau un atentat, arestati cu cinci zile inainte de alegerile prezidentiale

Doi barbati in varsta de 23, respectiv 29 de ani, suspectati ca pregateau un atentat iminent, au fost arestati marti la Marsilia, in sudul Frantei, cu cinci zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale din aceasta tara, transmite AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )