Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu: Referendumul din 26 mai este o rusine

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Referendumul din 26 mai este o rusine

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca legea fundamentala trebuie modificata in asa fel incat Curtea Constitutionala sa spuna daca intrebarile pentru referendum sunt. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre referendumul din 26 mai: Da, voi face campanie! Si pentru referendum, si pentru prezidentiale. Voi face campanie impotriva abuzurilor(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns joi, intr-o declaratie de presa, acuzatiilor lansate in spatiul public potrivit carora ar incerca sa politizeze referendumul din 26 mai. De data asta, exista.

ULTIMA ORA UPDATE Iohannis a anuntat cele doua intrebari la care romanii sunt chemati sa raspunda la referendumul pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari pentru referendumul pe justitie din 26 mai.

UPDATE Iohannis a anuntat cele doua intrebari la care romanii sunt chemati sa raspunda la referendumul pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari pentru referendumul pe justitie din 26 mai.

VIDEO Parlamentului European da startul oficial al campaniei pentru alegerile din 26 mai. Mesajul pentru europeni

Parlamentul European a lansat joi mesajul oficial de campanie pentru alegerile europene care vor avea loc peste o luna, pe 26 mai. Cetatenii europeni sunt indemnati sa participe la alegerile de care depinde viitorul copiilor, intr-un context european cel putin complicat, in care unul dintre statele membre, Marea Britanie, se chinuie de luni de zile sa ia o decizie cu privire la soarta apartenentei sale la UE.

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind organizarea referendumului din 26 mai. Am convocat acest referendumimpreuna cu alegerile europarlamentare. Va astept la vot, a spus.

Presedintele s-a decis: la ce intrebari vei raspunde la referendumul pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a facut publice intrebarile care se vor regasi pe buletinele de vot la referendumul pe justitie organizat in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare. Purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca seful statului a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum. in decret se mentioneaza ca presedintele a luat [] .

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

Klaus Iohannis: PSD politizeaza referendumul. Cine merge la vot poate sa dea o lectie

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, joi, PSD ca va incerca sa boicoteze referendumul din 26 mai, subliniind ca acest partid politizeaza aceasta consultare nationala. PSD cu siguranta va incerca prin.

O victorie a Americii asupra Chinei intr-un razboi regional nu mai este asigurata / Fost amiral american: Statele Unite ar putea pierde (analiza Reuters)

Presedintele Chinei, Xi Jinping, a transformat Armata Populara de Eliberare intr-o forta care reduce in ritm rapid decalajele fata de forta militara a Statelor Unite - iar in unele domenii vitale chiar a depasit-o, scrie Reuters, intr-o ampla analiza dedicata dezvoltarilor militare ale gigantului asiatic, concluzionand ca o victorie a Americii asupra Chinei intr-un razboi regional nu mai este asigurata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )