Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tarile care ii atrag pe cei mai destepti oameni din lume

Antena3 Antena3,
Tarile care ii atrag pe cei mai destepti oameni din lume

Elvetia, Singapore si SUA sunt primele tari din lume cand vine vorba despre stimularea si atragerea talentelor, conform unui indice realizat de Scoala franceza de afaceri INSEAD, transmite. continuă pe Antena3

Averile cumulate ale celor mai bogati oameni din Rusia au scazut cu 16 miliarde de dolari dupa noile sanctiuni americane

Averile cumulate ale celor mai bogati oameni din Rusia au scazut luni cu 16 miliarde de dolari, pierzand toate cresterile anuale, in urma noilor sanctiuni impuse de Statele Unite saptamana trecuta unor companii si persoane din Rusia, transmite Bloomberg.

Romanii, cei mai prost platiti din Europa

Romania este din nou codasa in clasamentul privind costul cu ora de munca a angajatilor, arata cel mai recent studiu Eurostat. Sunt totusi tari care platesc sume record muncitorilor, aproape inzecit .

Care sunt cele mai murdare locuri din casa

Microbii care se gasesc in locuinte te pot imbolnavi, de aceea este bine sa stii care sunt partile din casa care au nevoie de mai multa atentie cand faci curatenie. Covoarele pot fi de 4. 000 de ori mai.

Topul celor mai admirati oameni celebri din lume in 2018

In ultimii trei ani, aceleasi personalitati au ramas in fruntea celor mai apreciati oameni din lume, potrivit unui studiu anual publicat de YouGov.

Topul regiunilor cu cei mai multi pensionari

Cei mai multi pensionari traiesc in regiunile Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Nord-Est. Datele se desprind din cea mai recenta statistica furnizata de Monitorul Social, care arata ca exista diferente mari intre regiuni din prisma raportului pensionari-salariati.

Rata anuala a inflatiei a ajuns luna trecuta la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit unui comunicat dat astazi de Institutul National de Statistica INS).

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Iata la ce poate fi folosit

Curmalele acopera o gama larga de valori nutritionale si prin urmare multi spun ca ar fi unele dintre cele mai sanatoase fructe din lume. Nu exista aproape nici o boala in care sa nu aduca.

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

Scumpiri record in luna martie. Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii ani

Scumpiri record in luna martie. Potrivit datelor INS, luna trecuta inflatia a ajuns la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013. Preturile alimentelor au crescut cu peste 4%. De asemenea, carburantii si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )