Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea. continuă pe Wall-Street Ro

Alimentarea cu energie electrica, afectata in mai multe localitati din Galati in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, transmite Mediafax.

Mai multe localitati din Galati au ramas fara curent electric in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, scrie Mediafax .

Analiza Business Monitor International: Economia romaneasca va creste in ritm accelerat in urmatorii doi ani

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea interna, arata o analiza realizata de firma de cercetare de piata Business Monitor International BMI), citata de Emerging Europe Monitor.

Kovesi: Cele mai multe dosare DNA, pe baza sesizarilor de la cetateni si institutii publice

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codurta Kovesi, a declarat, miercuri dimineata, ca procurorii DNA au pus sechestre de 150 de milioane de euro in 10 luni. Ea a mai spus si ca, in 2014, doar 17% din dosarele inregistrate la DNA au avut la baza o sesizare din oficiu pe baza informatiilor din mass-media, a anchetelor jurnalistice sau primite de la serviciile de informatii, iar cea mai mare parte a sesizarilor a venit de la cetateni si institutii publice, conform Agerpres.

Tarile cu cele mai multe femei in functii de conducere. Rusia lui Putin, tara cu cea mai mare crestere

Numarul femeilor angajate in sectorul public reprezinta aproape jumatate din totalul fortei de munca, insa la nivelul tarilor care fac parte din G20, femeile reprezinta 20% dintre cei cu functii de conducere. Pe primele trei pozitii se afla Canada,.

Top 100 cele mai valoroase companii din Romania in 2014. Petrom se mentine pe primul loc

Ziarul Financiar a lansat, miercuri seara, la Gala ZF, a IX-a editie a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, realizata in colaborare cu casa de investitii Capital Partners, pe primul loc in top fiind din nou compania Petrom, urmata de Romgaz si Fondul Proprietatea, potrivit Mediafax.

VIDEO. UPDATE: Politistul care a omorat un tanar de culoare la Ferguson a scapat de urmarirea penala. Politia, vizata de tiruri. Manifestatii violente in mai multe orase din SUA. Obama face apel la calm

Politistul care a omorat un tanar de culoare la Ferguson a scapat de urmarirea penala. Darren Wilson l-a impuscat cu sase gloante pe tanarul de culoare Michael Brown. Evenimentul a avut loc la inceputul lunii august, in localitatea Ferguson din statul Missouri.

Emerging Europe Monitor: PIB-ul Romaniei va creste in ritm accelerat in urmatorii 2 ani, depasind tarile din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea interna, relateaza Emerging Europe Monitor, citata de Mediafax.

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului.

TOP 10: cele mai mortale dezastre care au avut loc in 2014

Statisticile arata ca mii de oameni mor in urma dezastrelor, atat naturale cat si provocate de om, in fiecare an. Desi cele mai grave dintre acestea, de obicei, ajung in mass-media, nu raman in atentia publicului decat pentru o zi sau doua.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )