Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tatal lui Matteo Politi este in stare de soc. Barbatul nu a stiut ca fiul sau practica ilegal medicina in Romania

Antena3 Antena3,
Tatal lui Matteo Politi este in stare de soc. Barbatul nu a stiut ca fiul sau practica ilegal medicina in Romania

Tatal lui Matteo Politi este in stare de soc. Barbatul nu a stiut ca fiul sau practica ilegal medicina in Romania. Citeste mai mult. continuă pe Antena3

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

Tatal lui Matteo Politi:Nu l-am mai vazut de opt ani

Tatal lui Matteo Politi, cel care a pretins ca este chirurg estetician si a facut zeci de operatii la mai multe clinici private din Bucuresti, a declarat ca nu stie nimic de fiul sau si ca nu s-au mai vazut de 8 ani de zile.

Ce spune tatal lui Matteo Politi despre faptele fiului sau:Nu l-am mai vazut de opt ani. Ne auzeam din cand in cand

Matteo Politti, falsul medic italian a fost retinut miercuri aseara, dupa ce a pretins ca este chirurg estetician si a facut zeci de operatii la mai multe clinici private din Bucuresti. Jurnalistii italieni.

Matteo Politi, barbatul care s-a dat drept medic: V-am spus deja ca nu sunt un fals medic si ca nu imi place sa fiu numit asa

Matteo Politi, barbatul cu opt clase acuzat ca a profesat medicina cu acte false reactioneaza. Politi spune ca a platit bani grei pentru a obtine toate avizele de care avea nevoie. in exclusivitate.

Matteo Politi, barbatul care s-a dat drept medic, a incercat sa fuga din Romania. A fost prins de politisti la frontiera

Matteo Politi, barbatul cu opt clase acuzat ca a profesat medicina cu acte false, a fost prins cand incerca sa fuga din tara. Politia de Frontiera l-a retinut pe acesta si l-a predat imediat.

Directia de Sanatate Publica recunoaste ca i-a eliberat parafa de medic italianului Matteo Politi: Facem ancheta interna

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a recunoscut, marti dupa-amiaza, ca i-a eliberat parafa de medic lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care a pretins ca este medic si a operat la 5 clinici private din Capitala. Parafa a fost eliberata pe data de 23 martie 2018. Conducerea institut807;iei a demarat o ancheta interna s807;i a sesizat Comisia de disciplina de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului in care funct807;ionarul public din cadrul biroului mai sus ment807;ionat a solut807;ionat solicitarea domnului Matteo Politi, precizeaza DSP Bucuresti.

Chirurgul-parcagiu Matteo Politi se lauda ca ar fi operat in teatre de operatiuni

Matteo Politi s-ar fi laudat la audieri ca a operat chiar si in teatre de razboi, fara a preciza despre ce fronturi este vorba. Italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, fara avea studii de specialitate si drept de libera practica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reactie in cazul documentului in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa: Nu pot sa imi imaginez ce blocaj a avut aceasta persoana. Ea este functionarul, care din mila...

Gabriela Angheloiu, fost director DSP, a vorbit despredocumentul in baza caruia a fost dat codul de parafa in cazulfalsului medic Matteo Politi. Gabriela Angheloiu sustine ca cineva a semnat in lo.

Chirurgul Matteo Politi: Am folosit o avocata pentru a obtine dreptul de practica / Nu fug, dar prefer sa nu va spun unde sunt

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private, desi absolvise doar opt clase, a declarat, marti seara, ca a platit o avocata pentru a obtine dreptul de a practica in tara noastra si ca aceasta i-a transmis ca toate actele sunt in regula. El a refuzat sa spuna unde este, transmite Mediafax.

Falsul medic Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a cetateanului italian Matteo Politi, informeaza Politia Capitalei. Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastica pentru cinci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )