Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tataru, despre medicii cu COVID-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Adevărul Adevărul,
Tataru, despre medicii cu COVID-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital: Legislatia este unica pentru toti; cred ca a fost o scapare. continuă pe Adevărul

Trei medici infectati cu COVID-19 au fugit din spital, in timp ce erau internati pentru tratament. Unde au fost gasiti

In plina criza sanitara si crestere alarmanta a cazurilor de COVID-19, trei cadre medicale infectate cu noulcoronavirus au parasit Spitalul Judetean dinTarguJiu in timpul tratamentului. Printre cele trei persoane se afla un medic de Terapie Intensiva si un medic pneumolog. Cum a fost depistata disparitia celor trei persoane Politistii de la IPJ Gorj au facut joi .

Targu Jiu: Trei doctorite bolnave de Covid-19 au fugit din spital

Trei medici infectati cu noul coronavirus, internati in Spitalul Judetean din Targu Jiu, au fugit din spital. Politistii le-au gasit acasa pe cele trei femei si le-au dus inapoi la spital, transmite Mediafax.

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

Situatie incredibila in Gorj: Trei medici diagosticati cu COVID-19 au fugit din spital. Unde au fost gasiti

Trei medici s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa ce au fugit din Spitalul Judetean din Targu Jiu desi sunt infectati cu noul coronavirus. Autoritatile din Gorj au inceput.

Cine sunt medicii cu COVID-19 care au fugit din spitalul din Targu Jiu. O colega le ia apararea:in prima linie trebuie sa fie cei care alergau dupa doctorite

Doi dintre cei trei medici diagnosticati cu COVID-19 care au parasit spitalul fara incuviintarea personalului isi desfasurau activitatea in cadrul sectiei de Terapie Intensiva, unde sunt internati pacientii infectati cu nou coronavirus cu simptome grave.

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital. Actorul din serialul Trasnitii trece prin momente grele, insa ramane optimist (VIDEO)

Actorul Constantin Zamfirescu a fost externat din spital, joi, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala de extirpare a unui rinichi afectat de o tumoare canceroasa. Chiar daca a recunoscut ca trece.

E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Numarul din ce in ce mai mare de infectari cu noul coronavirus aduce si noi restrictii din partea autoritatilor. Unele localitati se afla deja in cod rosu, insa nu toti romanii sunt dispusi sa respecte regulile impuse pentru oprirea raspandirii virusului. Din acest motiv, politistii vor incepe controalele chiar si in locuintele cetatenilor. Politia vine .

Saramura care izvoraste din munte. Locul din Romania unde gospodinele stiu reteta muraturilor perfecte

Locul din Romania de care nu multi stiu. Gospodinele locului sunt socate de saramura care izvoraste din munte. Toamna le este de mare ajutor la pusul muraturilor. Cum isi pregatesc oamenii conservele pentru sezonul rece chiar pe munte? Saramura izovarste direct din munte. Gospodinele au un mare ajutor Romania e plina de locuri fabuloase, obiceiuri .

NELU TATARU, DESPRE PRIMIREA VACCINULUI ANTICORONAVIRUS: Avem speranta pentru sfarsitul anului, inceputul lui 2021

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca exista posibilitatea ca, din luna decembrie, si tara noastra sa primeasca doze de vaccin anticoronavirus, Comisia Europeana discutand in prezent cu trei dintre cele opt firme producatoare.

TATARU, DESPRE ALEGERI: Momentul votului, efectiv al votului, este unul dintre cele mai securizate

Nelu Tataru afirma ca isi doreste sa continue activitatea ca ministru al Sanatatii si dupa alegerile din 6 decembrie pentru a continua reforma in sistemul medical. in legatura cu alegerile, ministrul Sanatatii considera ca acestea pot avea loc, intrucat momentul efectiv al votului este unul dintre cele mai securizate, insa trebuie gestionata cu atentie perioada de dinainte si dupa vot, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )