Libnet.ro
UNICEF

19:30

Taxele ne omoara: firmele romanesti au cel mai mare numar de plati din UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Taxele ne omoara: firmele romanesti au cel mai mare numar de plati din UE

In zona taxelor, firmele din Romania au cel mai mare numar de plati din UE, respectiv 39 pe an, si au nevoie de 200 de ore pentru a se achita de aceste obligatii, cu o rata totala de taxare de 42,9% din profit. continuă pe Wall-Street Ro

Raport ONU: Cel mai mare numar de refugiati din ultimele doua decenii

ONU a anuntat in cel mai nou raport al sau ca a fost inregistrat cel mai mare numar de refugiati din ultimii 19 ani. Mii de azilanti, in majoritate proveniti din Afganistan si Orientul Mijlociu, fac anual calatorii periculoase prin Oceanul Indian in drum spre Indonezia sau Australia, precum si spre Europa. Ei sunt in cautarea unei vieti noi, departe de razboi, instabilitate politica, dar mai ales de saracie.

Un brazilian ar fi reusit sa inregistreze un nou record in surfing, calarind cel mai mare val din Portugalia (VIDEO)

La mai putin de un an de cant Garrett McNamara din Hawaii a stabilit ceea ce se crede a fi un record incredibil de mare in materie de surfing, brazilianul Carlos Burle l-ar fi depasit, potrivit CBS News. Luni,.

Telefonica vrea sa vanda divizia din Cehia catre PPF, fond detinut de cel mai bogat ceh

Grupul spaniol Telefonica SA se apropie de un acord privind vanzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator din statul central-european, catre fondul PPF Group, controlat de miliardarul Petr Kellner, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate.

Este oficial cel mai mare producator auto din lume. Compania General Motors a cazut pe locul al doilea

Compania Toyota a revenit in trimestrul al treilea pe prima pozitie in topul celor mai mari producatori auto la nivel mondial dupa vanzari. Toyota a devansat General Motors, datorita masurilor de stimulare a.

Numarul bicicletelor vandute, de cinci ori mai mare decat cel al masinilor noi

Numarul bicicletelor vandute este, in tara noastra, de circa cinci ori mai mare decat cel al masinilor noi, conform unei statistici publicate de National Public Radio NPR) din Statele Unite ale Americii SUA), transmit sursele de presa.

Concurenta serioasa pe piata telefoanelor: cel mai mare producator din India se extinde si in Romania

Firma indiana de telefonie mobila Micromax se va extinde pana la finalul anului in Rusia si in Romania, au anuntat oficialii companiei.

Cea mai mare taiere de fonduri, la Ministerul Muncii. Campeanu: Ce era sa facem cu toti banii?

Cea mai mare taiere de fonduri de la ministere, de aproape jumatate de miliard de lei, a fost operata la Ministerul Muncii. in replica, ministrul Mariana Campeanu spune ca oricum ministerul n-avea ce sa faca cu.

Semnaturile istoriei. Cui crezi ca apartine cel mai scump autograf ?

Cel mai scump autograf din toate timpurile, apartinand unui om politic, este cel al liderului Partidului Social Democrat Bolsevic, Vladimir Lenin. Potrivit unui studiu condus de un magazin online, care.

Stoican se astepta la un scor mai mare cu Chiajna

Flavius Stoican a declarat la finalul meciului disputat, luni seara, impotriva celor de la Concordia Chiajna ca este multumit de victoria la limita, desi in opinia sa scorul putea fi mult mai mare.

Cea mai mare placinta de dovleac, preparata in Capitala

Cea mai mare placinta de dovleac a fost preparata, astazi, in Parcul National din Capitala. Placinta, lunga de peste 10 metri si cu o greutate de aproximativ jumatate de tona, concureaza cu lunga lista de recorduri bucurestene.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )