Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taylor Momsen socheaza din nou! Artista apare GOALA in noul videoclip The Pretty Reckless Heaven Knows! Urmareste-l aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
Taylor Momsen socheaza din nou! Artista apare GOALA in noul videoclip The Pretty Reckless Heaven Knows! Urmareste-l aici!

Orice de dragul artei! Acesta pare a fi motto-ul dupa care se ghideaza actrita/cantareata Taylor Momsen in cariera sa muzicala. continuă pe Devorator Monden

Taylor Momsen se foloseste de sexualitate doar artisitc. Sa o credem?

Socheaza cu fiecare aparitie, dar Taylor Momsen recunoaste ca nu se foloseste de sexualitate ca sa uimeasca publicul, iar pozele nud sunt facute doar din motive artistice.

Megan Fox a devenit din nou mama. Vezi ce are, baiat sau fata

Bucurie mare pentru un cuplu de actori. Ei au devenit din nou parinti, la 15 luni dupa nasterea primului lor copil impreuna.

MFP a respins din nou ofertele bancilor

Ministerul Finantelor Publice MFP) a respins din nou ofertele bancilor la o licitatie organizata pentru vanzarea de obligatiuni, fiind a treia operatiune din luna februarie la care Trezoreria considera prea ridicate randamentele cerute.

Mariah Carey, in camasa de noapte la un post de radio! Este din nou insarcinata?

Mariah Carey stie cum sa faca furori! Cantareata a ajuns miercuri dimineata la un post de radio din New York purtand doar o camasa de noapte, din satin roz, iar faptul ca Mariah si-a ascuns formele dupa gazda show-ului radio Elvis Duran i-a facut pe multi sa suspecteze ca este din nou insarcinata.

Romania s-a cutremurat din nou in aceasta noapte. Seismul, resimtit in Buzau

Vrancea s-a zguduit din nou. Un seism cu magnitudinea de 2,8 pe scara Richter s-a produs miercuri seara in zona seismica Vrancea, in judetul Buzau, la o adancime de 68 de kilometri, potrivit Institutului.

Fostul director CFR Calatori Alexandru Noaptes, din nou in fata magistratilor.

Fostul director general al CFR Calatori, Alexandru Noaptes, ajunge din nou in fata instantei, dupa ce procurorii au facut recurs la hotararea Judecatoriei Cluj, conform Digi 24. Noaptes este acuzat ca ar fi achizitionat, la suprapret, mai multe locomotive la mana a doua, pe care le-a vandut apoi CFR Calatori. Magistratii din Cluj au decis, insa, ca fostul director este nevinovat. Citeste si: Fost director general al SNTF, alaturi de alti doi fosti directori CFR, deferit .

Azi iubiti-va! De maine va puteti uri din nou

Iubire: cuvant bizar care, de fapt, nu are explicatie. Dar are o zi obligatorie in care trebuie sarbatorit: Valentine's Day, cea mai comerciala sarbatoare. Trebuie sa recunoastem. lumea o ia razna mai rau decat de Craciun sau de Paste. Si, mai nou, o ia razna cu mult inainte.

Chiriches lasat din nou in afara lotului la Tottenham

Vremuri nu tocmai bune pentru Vlad Chiriches care va privi din tribuna al treilea meci consecutiv al echipei sale.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )