Libnet.ro
UNICEF

08:46

Teatre din Romania si din Republica Moldova se solidarizeaza cu artistii din Belarus

România Liberă România Liberă,
Teatre din Romania si din Republica Moldova se solidarizeaza cu artistii din Belarus

Artisti de la 15 teatre din Romania si de la un teatru din Republica Moldova se reunesc intr-o actiu. continuă pe România Liberă

Specialistii din Republica Moldova opteaza pentru extinderea starii de urgente in sanatate publica

Starea de urgenta in sanatate publica in Republica Moldova expira luni, 15 februarie. Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica urmeaza sa se intruneasca in sedinta.

Starea de urgenta in sanatatea publica in Republica Moldova se prelungeste pana in data de 15 aprilie

Starea de urgenta in sanatatea publica in Republica Moldova se prelungeste pana in data de 15 aprilie, cu posibilitatea revizuirii acesteia, a decis Comisia nationala extraordinara de sanatate publica C.

Alegerile anticipate capcana perfecta pentru Republica Moldova

Doamna Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova pe baza promisiunii de a organiza alegeri anticipate. Este normal ca orice presedinte sa doreasca a avea de partea sa o majoritate in Parlament, atunci cand doreste sa promoveze anumite reforme, vitale pentru statul pe care il conduce. Tentatia alegerilor anticipate exista in orice democratie. Unele tari au sisteme mai flexibile care permit declansarea alegerilor anticipate, altele au sisteme mai rigide. in general, sistemele parlamentare intra in prima categorie, cele semi-prezidentiale in cea de-a doua.

Alegerile anticipate - capcana perfecta pentru Republica Moldova

Doamna Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova pe baza promisiunii de a organiza alegeri anticipate. Este normal ca orice presedinte sa doreasca a avea de partea sa o majoritate in Parlament, atunci cand doreste sa promoveze anumite reforme, vitale pentru statul pe care il conduce.

EXCLUSIV Catalin Botezatu a facut top 3 al femeilor din Romania. Marele defect al Biancai Dragusanu

Catalin Botezatu 54 de ani), fost manechin de top, si unul dintre cei mai sarmanti barbati din show-biz, este un mare iubitor de frumos. Celebrul designer vestimentar a realizat, pentru playtech. ro, Top 3 al celor mai sexy vedete din Romania. Interesant este ca nu fosta lui iubita, Bianca Dragusanu 38 de ani), a prins primul .

BAROMETRU HR: Fluctuatia de personal in companiile din Romania a scazut la 17,2%

Fluctuatia de personal in companiile din Romania a scazut semnificativ anul trecut la o rata medie de 17,2%, de la 23,1% in 2019, pe fondul incertitudinilor generate de pandemia Covid-19 la nivelul intregii economii, reiese din raportul HR Barometru realizat de PwC Romania.

Ultima ora. Constanteanul ars transferat in Belgia a murit. in ce stare venise din Romania: Mirosea si era cu niste comprese directe pe piele!

Veste trista in aceasta dimineata, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat decesul barbatului din Constanta, care fusese transferat pentru ingrijiri specializate in Belgia. Din pacate, evolutia starii de sanatate a acestuia a fost nefavorabila, avand in vedere ca pacientul ajunsese in strainatate cu mai multe bacterii si ciuperci luate din spitalele din Romania. Constanteanul, victima .

Barbatul cu arsuri transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta control la cele 3 spitale din Romania care l-au tratat

Barbatul de 51 de ani care a suferit arsuri pe 64% din suprafata corpului in urma unui accident de munca la Constanta si care la finalul lunii ianuarie a fost transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta ca a trimis Corpul de control pentru a verifica modul in care a fost tratat pacientul in cele 3 spitale din Romania in care a fost internat inainte de a fi transferat in Belgia. Medicul Ciprian Isacu, cel care l-a ingrijit pe pacient in Belgia, spunea ca barbatul a ajuns acolo cu ranile necuratate, avand patru bacterii si o ciuperca luate din spitalele din Romania.

Drama unei cantarete din Romania. A ramas fara voce. Ce a patit in ziua operatiei

Drama unei cantarete din Romania este prezentata chiar de catre aceasta, Simona Costin. Artista nu ezita sa marturiseasca dramele prin care a trecut de-a lungul vietii. A ramas si fara voce la un moment dat, lucru care a speriat-o teribil. Drama unei cantarete povestita in detaliu Faimoasa cantareata din Bihor a marturisit ca de-a lungul .

Orasul din Romania, recomandat de Europa turistilor. Sigur se va aglomera in 2021

Un oras din Romania face mandra tara si datorita faptului ca recent a fost inclus in top 5 cele mai bune destinatii turistice europene pentru 2021. Cate voturi a primit si despre ce loc este vorba? Destinatii turistice europene: orasul din Romania care a ajuns in top 5 Sibiul surprinde cu frumusetile sale si cu .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )