Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Educatiei: Elevii claselor a VIII-a si a XII-a vor avea cursuri online incepand de luni

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei: Elevii claselor a VIII-a si a XII-a vor avea cursuri online incepand de luni

Monica Anisie spune ca exista posibilitatea ca suspendarea cursurilor elevilor sa fie prelungita in contextul crizei declansate de coronavirus. Anisie a mai anuntat ca, pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a, vor fi lectii online, in parteneriat cu TVR, de saptamana viitoare. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii a decis. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie

Bonurile de masa se vor majora de la inceputul lunii aprilie, insa nu cu mult, arata Ministerul Muncii. De astfel, exista si o propunere pentru a marii valoarea tichetelor. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie in prezent, tichetele de masa au valoarea de 15,18 lei, dar Parlamentul a adoptat majorarea .

Suspendarea cursurilor se poate prelungi. Lectii online pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca exista posibilitatea ca suspendarea cursurilor elevilor sa fie prelungita in contextul crizei declansate de coronavirus. Anisie a mai anuntat ca, pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a, vor fi lectii online, in parteneriat cu TVR, de saptamana viitoare.

Ministrul Educatiei, apel catre profesori dupa inchiderea scolilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a lansat un apel catre profesori, dupa inchiderea scolilor si gradinitelor, in care le cere sa contribuie cu resurse educationale deschise, potrivite acestei perioade din anul scolar.

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO

Elevii care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat pot urmari de luni cursurile de Telescoala organizate de TVR in contextul inchiderii scolilor din cauza noului coronavirus. in saptamana 16 - 22 martie, scolile din Romania raman inchise, asa cum au decis autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )