Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tenis Dubai: Venus Williams a fost eliminata in turul al treilea

România Liberă România Liberă,
Tenis Dubai: Venus Williams a fost eliminata in turul al treilea

Turneul de la Dubai a mai ramas fara o jucatoare de top, dupa ce Venus Williams, cap de serie numarul 8, a fost eliminata, in turul al treilea, de Lucie Safarova, a 11-a favorita. continuă pe România Liberă

Tenis Dubai: Ana Ivanovici, eliminata in turul trei. Veste buna pentru Halep

Ana Ivanovici, cap de serie numarul 4, a a fost eliminata in turul al treilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dupa ce a pierdut in fata cehoaicei Karolina Pliskova, a 17-a favorita.

Tenis Dubai: Halep mai scapa de o favorita. Pe cine a eliminat Zarina Dias

Andrea Petkovici, cap de serie numarul 9, a fost eliminata din cadrul turneului Premier 5 de la Dubai, in turul al doilea, de catre Zarina Dias Kazahstan), locul 33 WTA.

Petra Kvitova a fost eliminata in optimile turneului de la Dubai: Simona Halep ar putea reveni pe locul 3WTA

Petra Kvitova 3 WTA), a doua favorita a turneului Premier 5 de la Dubai, a fost eliminata, miercuri, in turul trei al competitiei, relateaza Mediafax. Jucatoarea ceha a fost invinsa cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3,.

HCM Roman a fost eliminata in optimile Cupei Cupelor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin HCM Roman a fost eliminata, in optimile Cupei Cupelor, de formatia daneza FC Midtjylland.

UPDATE WTA Dubai: Radwanska, Venus Williams (detinatoarea titlului), Ivanovic si Kvitova, eliminate in turul al treilea/ Ekaterina Makarova in sferturi, s-ar putea intalni cu Halep

Agnieszka Radwanska, favorita numarul cinci, a fost invinsa de Garbine Muguruza, scor 4-6 2-6, in o ora si 16 minute, in turul al treilea al turneului Premier de la Dubai. La randul sau, Ekaterina Makarova, favorita numarul sase, s-a calificat miercuri in sferturi, dupa ce invins-o pe Zarina Diyas, scor 6-3 6-4. 30: Ana Ivanovic si Petra Kvitova au fost de asemenea eliminate in turul trei. Vezi in text rezultatele zilei Daca trece de Tsvetana Pironkova meciul incepe la 17. 00 ora Romaniei), Simona Halep o va intalni pe Makarova in sferturile de finala.

Tenis Dubai: Halep o va intalni pe Tvetana Pironkova, daca trece de Hantuchova

Simona Halep o va intalni pe Tvetana Pironkova, locul 57 WTA, daca se va califica in turul al treilea al turneului Premier 5 de la Dubai. Romanca evolueaza in runda a doua impotriva Danielei Hantuchiva, 47 WTA.

Tenis Dubai: Simona a eliminat-o pe Hantuchova, scor 6-2, 6-0. Miercuri o va intalni pe Pironkova

Simona Halep, cap de serie numarul 1, o intalneste, de la ora 18. 30, pe Daniela Hantuchova 47 WTA, Slovacia), in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

Tenis Dubai: Halep a eliminat-o pe Hantuchova, scor 6-2, 6-0. Miercuri o va intalni pe Pironkova

Simona Halep, cap de serie numarul 1, o intalneste, de la ora 18. 30, pe Daniela Hantuchova 47 WTA, Slovacia), in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

Tenis Dubai: Radwanska, in optimi, dupa ce a fost la un pas de abandon

Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile turneului de tenis de la Dubai, dupa un meci dramatic, in care, din cauza unei viroze, a fost la un pas sa abandoneze.

Tenis Dubai: Meci de cosmar pentru Halep. Din nou cu Makarova, in sferturi

Simona Halep, cap de serie numarul 1, are prima sansa la o calificare in sferturile turneului de la Dubai, acolo unde va avea un adversar de temut. Romanca ar putea da piept din nou cu Ekaterina Makarova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )