Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tenor din Craiova a murit dupa un infarct similar cu cel suferit de FlorinBusuioc. Nu a avut cine sa-l opereze

Antena3 Antena3,
Un tenor din Craiova a murit dupa un infarct similar cu cel suferit de FlorinBusuioc. Nu a avut cine sa-l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani, din Craiova, a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc, insa, pentru ca nu a fost un doctor care sa intervina, barbatul a fost transportat la Bucuresti. Nu a. continuă pe Antena3

Un tenor de 40 de ani din Craiova, care a facut infarct acum cteva luni, a murit n drum spre Bucuresti dupa ce n orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani din Craiova, care a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc in primavara acestui an, a murit pe drumul spre Bucuresti dupa ce in orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa il opereze, scrie Mediafax. Medicul Paul Trasca, cel care a fost chemat de acasa, marti seara, pentru a il opera pe Florin Busuioc, era plecat in strainatate.

La Clinica de Chirurgie Cardiovasculara din Craiova, unde Florin Busuioc a ajuns dupa infarct, nu se fac interventii de urgenta, ci doar cu programare. Clinica a costat 9,5 milioane de euro, dar nu are medici pentru garzi

Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara construita in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova si inaugurata la finalul lunii aprilie, dupa o investitie de 9,5 milioane de euro a Consiliului Judetean Dolj, nu poate asigura interventii chirurgicale de urgenta si garzi ale medicilor, ci doar interventii programate, pentru pacienti cronici. Astfel de interventii se fac cu programare, pentru pacienti programati, pacienti cronici. Nu exista garzi pentru ca nu sunt suficienti medici, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Pacientii care reprezinta urgente medicale sunt transferati, pe cale aeriana, la un spital din Bucuresti, dupa ce au fost trombolizati in Unitatea de Primiri Urgente sau in centrul de cardiologie, a precizat Cristina Geormaneanu.

Trei politisti din Craiova au fost batuti chiar in sediul Politiei

Mai multe persoane din Craiova si comuna Sadova judetul Dolj) au fost conduse, marti, la politie dupa ce au fost implicate intr-o altercatie fizica generata de o cearta pe cateva locuri de parcare din.

Tragedie! Actorul a murit dupa ce a ajuns la spital, in stare grava

Lumea actoriei a pierdut inca un talent! Un indragit actor a murit dupa ce a fost transportat de urgenta la spital, in stare grava. Citeste continuarea.

N-a VOTAT cu cine trebuia?! O batrana de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a votat pentru prima data

Gracie Lou Phillips, o batrana in varsta de 82 de ani, a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in.

N-a VOTAT cu cine trebuia?! O batrana de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a mers la urne pentru prima data in viata ei

Gracie Lou Phillips, o batrana in varsta de 82 de ani, a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in.

O batrna de 82 de ani din SUA a murit dupa ce a votat pentru prima data

Gracie Lou Phillips s-a intors joi acasa dansand in jurul cadrului, dupa ce a votat pentru prima data in viata ei in localitatea din Texas, in cadrul alegerilor la jumatate de mandat 2018, in perioada de vot in avans. Pana atunci batrana nu a votat niciodata pentru ca nu a crezut ca vocea ei conteaza. Luni, la cateva zile dupa ce a votat, a murit, relateazaWashington Post.

Primele declaratii ale Sefului Clinicii de Cardiologie din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, dupa ce s-a spus ca ar fi avut telefonul inchis

Seful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, conf. univ. dr. Octavian Instratoaie neaga faptul ca si-ar fi inchis telefonul atunci cand ar fi fost contactat de conducerea.

Un barbat a murit, dupa ce a sarit de la etajul patru, de frica flacarilor care i-au cuprins locuinta

Un barbat din Rovinari a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia, in incercarea de a se salva de flacarile care i-au cuprins locuinta. Saritura i-a fost fatala, desi medicii au incercat minute.

Un fost campion la box a murit, dupa ce a mancat un aliment preferat de multi romani

Un fost boxera muritin timpul unui concurs televizat de mancat croasante in Argentina. Mario Melo avea 56 de ani sis-a sufocat, dupa ce a mancatdoua croasante. Un fost boxer pariase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )